SUÇLU TATAR!

SİYASET 12.05.2022 - 12:30, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2633+ kez okundu.
 

SUÇLU TATAR!

Ülkeyi kaosa sürükleyen Cumhurbaşkanlığındaki Ersin Tatar’a toplumun tüm kesimlerinden tepki yükseliyor. Hayvan üreticileri eylemlerini Cumhurbaşkanlığına taşımaya hazırlanıyor.

“TÜRKİYE’DEN TALİMAT ALAN ODUR” Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, , “Bu kaosta yüzde yüz suçlu Cumhurbaşkanıdır. Çünkü hükümeti kurduramadı, Atun’un istifasını kabul etmedi. Türkiye’ye en çok itaat eden Cumhurbaşkanıdır. Türkiye’den talimat alan odur. Bunları bu duruma getiren odur. İsteseydi hükümet kurma görevini başkalarına da verebilirdi” dedi. “BİRLİK HALKIN SESİ OLACAK” Bu ülkenin bu duruma gelmesinde en büyük suçlunun Ersin Tatar olduğunu belirten Naimoğulları, Perşembe gününe kadar sorunlara çözüm üretilmediği takdirde Cumhurbaşkanlığı kapısına hayvan gübresi dökerek eylemler başlatacaklarını söyledi. Naimoğulları, “Hayvancılar Birliği bu saatten sonra tüm halkın sesi olacak. Durmak yok” dedi.
Ülkeyi kaosa sürükleyen Cumhurbaşkanlığındaki Ersin Tatar’a toplumun tüm kesimlerinden tepki yükseliyor. Hayvan üreticileri eylemlerini Cumhurbaşkanlığına taşımaya hazırlanıyor.

“TÜRKİYE’DEN TALİMAT ALAN ODUR”
Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, , “Bu kaosta yüzde yüz suçlu Cumhurbaşkanıdır. Çünkü hükümeti kurduramadı, Atun’un istifasını kabul etmedi. Türkiye’ye en çok itaat eden Cumhurbaşkanıdır. Türkiye’den talimat alan odur. Bunları bu duruma getiren odur. İsteseydi hükümet kurma görevini başkalarına da verebilirdi” dedi.

“BİRLİK HALKIN SESİ OLACAK”
Bu ülkenin bu duruma gelmesinde en büyük suçlunun Ersin Tatar olduğunu belirten Naimoğulları, Perşembe gününe kadar sorunlara çözüm üretilmediği takdirde Cumhurbaşkanlığı kapısına hayvan gübresi dökerek eylemler başlatacaklarını söyledi. Naimoğulları, “Hayvancılar Birliği bu saatten sonra tüm halkın sesi olacak. Durmak yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.