Silah ticareti mi Yoksa tehdit mi?

ASAYİŞ 20.09.2021 - 21:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2777+ kez okundu.
 

Silah ticareti mi Yoksa tehdit mi?

Antalya’da bazı okullara temizlik personeli hizmeti veren, temizlik işlerini yapan Salkımiki ve Tezgel şirketlerinin sahibi Ziya Özden Tezgel, whatsApp durumundan yaptığı silah paylaşımı ile dikkat çekti. AKP’ye yakınlığı ile bilinen Tezgel’in paylaşım amacının silah ticareti mi yoksa birilerini tehdit amaçlı mı olduğu merak ediliyor.

Antalya’daki okullara temizlik personeli ve hizmeti veren Salkımiki ve Tezgel şirketlerinin sahibi Ziya Özden Tezgel, bir skandala imza attı. WhatsApp durumunda silah fotoğrafı paylaşıp, altına ‘temizlik imandan gelir, temizlik şart’ yazan Tezgel’in rakiplerine gözdağı vermek amacıyla paylaşım yaptığı öne sürüldü. Özellikle eğitim kurumlarına hizmet veren Tezgel’in mafyavari paylaşımlar yapılmasına da anlam verilemedi. TEMİZLİK SİLAHLA MI YAPILIYOR? Salkımiki ve Tezgel Şirketinin sahibi Ziya Özden Tezgel’in daha önce de basında AKP’ye yakınlığı ile ilgili haberleri çıkarken, bazı okul müdürlerini eğlence merkezi ve SPA salonlarında ağırladığı da kafaları karıştıran diğer bir konu oldu. WhatsApp durumunda paylaştığı silah fotoğrafının altına ‘Temizlik imandar gelir, temizlik şart’ diye not düşen Tezgel ve ekibinin okullarda temizliği nasıl yaptığını gözler önüne seriyor. Yaptığı silah paylaşımını ‘temizlik imandandır’ hadis-i şerifi ile taçlandırmaya çalışan Tezgel’in kimlere gözdağı vermeye çalıştığı da merak ediliyor. MİLLİ EĞİTİM SESSİZ Mİ KALACAK? Okul müdürlerini eğlence mekanları ve SPA merkezlerinde ağırlaması ile daha önce gündeme gelen Tezgel’in silah paylaşımına Milli Eğitim Müdürlüğü’nün nasıl bir adam atacağı merak edilirken, her fırsatta AKP’liliğini ön plana çıkaran ve AKP’li bakan, bürokrat, il, ilçe başkanları ile fotoğraf çekinen Tezgel ile alakalı AKP’nin nasıl tavır alacağı da kafalarda soru işareti bırakıyor. Özellikle son dönemde Sedat Peker’in yaptığı açıklamaların ardından mafyavari bir paylaşımın özellikle okullara iş yapan bir şahıstan çıkması velileri de tedirgin etmeye başladı.  
Antalya’da bazı okullara temizlik personeli hizmeti veren, temizlik işlerini yapan Salkımiki ve Tezgel şirketlerinin sahibi Ziya Özden Tezgel, whatsApp durumundan yaptığı silah paylaşımı ile dikkat çekti. AKP’ye yakınlığı ile bilinen Tezgel’in paylaşım amacının silah ticareti mi yoksa birilerini tehdit amaçlı mı olduğu merak ediliyor.
Antalya’daki okullara temizlik personeli ve hizmeti veren Salkımiki ve Tezgel şirketlerinin sahibi Ziya Özden Tezgel, bir skandala imza attı. WhatsApp durumunda silah fotoğrafı paylaşıp, altına ‘temizlik imandan gelir, temizlik şart’ yazan Tezgel’in rakiplerine gözdağı vermek amacıyla paylaşım yaptığı öne sürüldü. Özellikle eğitim kurumlarına hizmet veren Tezgel’in mafyavari paylaşımlar yapılmasına da anlam verilemedi.
TEMİZLİK SİLAHLA MI YAPILIYOR?
Salkımiki ve Tezgel Şirketinin sahibi Ziya Özden Tezgel’in daha önce de basında AKP’ye yakınlığı ile ilgili haberleri çıkarken, bazı okul müdürlerini eğlence merkezi ve SPA salonlarında ağırladığı da kafaları karıştıran diğer bir konu oldu. WhatsApp durumunda paylaştığı silah fotoğrafının altına ‘Temizlik imandar gelir, temizlik şart’ diye not düşen Tezgel ve ekibinin okullarda temizliği nasıl yaptığını gözler önüne seriyor. Yaptığı silah paylaşımını ‘temizlik imandandır’ hadis-i şerifi ile taçlandırmaya çalışan Tezgel’in kimlere gözdağı vermeye çalıştığı da merak ediliyor.
MİLLİ EĞİTİM SESSİZ Mİ KALACAK?
Okul müdürlerini eğlence mekanları ve SPA merkezlerinde ağırlaması ile daha önce gündeme gelen Tezgel’in silah paylaşımına Milli Eğitim Müdürlüğü’nün nasıl bir adam atacağı merak edilirken, her fırsatta AKP’liliğini ön plana çıkaran ve AKP’li bakan, bürokrat, il, ilçe başkanları ile fotoğraf çekinen Tezgel ile alakalı AKP’nin nasıl tavır alacağı da kafalarda soru işareti bırakıyor. Özellikle son dönemde Sedat Peker’in yaptığı açıklamaların ardından mafyavari bir paylaşımın özellikle okullara iş yapan bir şahıstan çıkması velileri de tedirgin etmeye başladı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.