Belediye hizmet alanı tamam

SİYASET 28.08.2021 - 22:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2102+ kez okundu.
 

Belediye hizmet alanı tamam

Korkuteli kamuoyunu uzun süre meşgul eden Karşıyaka mahalesinde ki Belediye Hizmet Alanı için nihayet karar geldi.

Muhalefetin itirazlarını red eden Çevre ve şehircilik bakanlığı Korkuteli Belediyesini haklı buldu. Konu ile alakalı bir sosyal medya hesabımdan açıklama yapan Ömer Başkan şunları söyledi; “ Değerli hemşerilerim; Geçen sene 10 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Büyükşehir meclisi ile başlayan, hukuki süreçleri ile devam eden ve en son Planlara itirazla bekleyen, Karşıyaka mahallemizdeki eski Soğukhava ( Belediye şantiye alanı) alanı Çevre Şehircilik Bakanlığımızın yapılan itirazları red etmesiyle BHA ( Belediye Hizmet Alanı ) olarak planlar onaylanmıştır. Ilçe olarak 14 ay kaybetmemize rağmen Korkutelimizin kanuni hakkına kavuşmuş olmasından dolayı sevinçliyim. İlçemize Hayırlı olsun... Takdir sizin,Hüküm Allahındır. "Az Laf,Çok İş..."   Haber: Korkuteli tv
Korkuteli kamuoyunu uzun süre meşgul eden Karşıyaka mahalesinde ki Belediye Hizmet Alanı için nihayet karar geldi.
Muhalefetin itirazlarını red eden Çevre ve şehircilik bakanlığı Korkuteli Belediyesini haklı buldu. Konu ile alakalı bir sosyal medya hesabımdan açıklama yapan Ömer Başkan şunları söyledi;
“ Değerli hemşerilerim;
Geçen sene 10 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Büyükşehir meclisi ile başlayan, hukuki süreçleri ile devam eden ve en son Planlara itirazla bekleyen, Karşıyaka mahallemizdeki eski Soğukhava ( Belediye şantiye alanı) alanı Çevre Şehircilik Bakanlığımızın yapılan itirazları red etmesiyle BHA ( Belediye Hizmet Alanı ) olarak planlar onaylanmıştır.
Ilçe olarak 14 ay kaybetmemize rağmen Korkutelimizin kanuni hakkına kavuşmuş olmasından dolayı sevinçliyim.
İlçemize Hayırlı olsun...
Takdir sizin,Hüküm Allahındır.
"Az Laf,Çok İş..."
 
Haber: Korkuteli tv
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.