Hilmi ŞAHİN
Köşe Yazarı
Hilmi ŞAHİN
 

KEMER'DE SKANDAL BİTMİYOR

Memlekette skandallar bitmiyor. Herkes kendine göre bir yol tutturmuş gidiyor. Özellikle Kemer’de adli olaylar ve operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.  Özellikle galericiler üzerinden yapılan  hukuksuzlukların ardı arkası kesilmiyor.  İnsanların lüks hayat özentisi yüzünden maalesef başlarına gelmeyen kalmıyor. Bazıları bunu alışkanlık haline getirmiş. Beş parasız gidip taksitle, senetle araba alıp borcunu ödemeye gelince vay efendim TEFECİLER bize çöküyor diye ortalığı karıştırıyorlar. Yapılan ihbarlar sonrası bir çok galerici malıyla mağdur oluyor. Son günlerde gündemi meşgul eden Mustafa Gül hakkında ise konuşulanlar yine bildik olaylar. İddia o ki, eski başkan Mustafa GÜL’ün oğlu ve kendisi üzerine kurduğu şirketler üzerinden piyasaya sürdüğü iddia edilen ÇEKLER nedeniyle alacaklılarının peşine düştüğü konuşuluyor. Mustafa Gül’ün piyasaya 45 milyon lira borcu olduğu ve kendi mal varlığını da başka bir şahıs üzerine taşıdığı konuşuluyor. Eğer bu doğruysa umarız doğru değildir, bu olay tam bir TOSUNCUK vakası olur.  Biz Mustafa Gül’e basın aracılığı ile iddialar hakkında yazılı yada bizzat programımıza katılarak kulislerde konuşulan iddialara cevap vermesi konusunda çağrı da bulunduk. Mustafa Gül tarafından şimdiye kadar böyle bir girişimde bulunulmadı.  Gül hakkında başka bir iddia da, alacaklılarını korkutmak için Kemer Cumhuriyet Savcılığına giderek asılsız şikayetlerde bulunduğu ve bu şekilde alacaklılarına göz dağı verdiği konuşuluyor.  Belediye başkanlığı döneminde Korkuteli’nden bir vatandaş 200 bin euro alacağı olduğu gerekçesi ile kulup Med yolunda sabah sporu yaparken silahla ormanda kovalamış olay mahkemelik olmuştu. Umarız sayın başkan Mustafa Gül hakkında Kemer kamuoyunda konuşulan iddiaların hepsi asılsız çıksın. Fakat bizim tanıdığımız Gül “can çıkar, huy çıkmaz” dedikleri gibi huylu huyundan vazgeçmez gibi geliyor. Diğer bir konu ise AKP Kemer ilçe başkanı İ. Selami Minta Hakkında. Tekirovaspor profosyonel liglerde mücadele eden tek belde takımıydı ve 3. ligde yıllarca üst sıralarda oynadılar.  İ. Selami Minta kulüp başkanı olduktan sonra kulübün önce ismini değiştirdi sonra içini boşaltıp sattılar. Şimdi ise ortada Tekirovapor diye bir kulüp kalmadı.  Bir spor kulübünü bile yönetememiş, içini boşaltıp satmış AKP ilçe başkanı İ. Selami MİNTA şimdi çıkmış Kemer belediye başkanı olacağım diyerek seçim çalışmaları yapıyor. Son olarak Kemer Kındıl Çeşme sahilinde 14 dönüm hazine arazisine çöktüğü ve Turizm Bakanlığının tapusunu iptal ettiği VURGUN olayı ile gündeme gelmişti. Mustaf Gül ve İ.Selami Minta aynı zamanda kuzenler. Hayatlarında yaptıkları hiç bir ticaret yok. Tek gelir kaynakları ise SİYASET. Bunlar ömürleri belediye’de bir koltuk kapma savaşı ile geçiyor.  Allah Kemer halkını bu muhteşem kuzenlerin eline düşürmesin. Kemer’de bunlar yönetime gelirse inanın geçmişte ne yaptılarsa yine aynı işleri kovalayacaklar...!
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2023 - Perşembe
Hilmi ŞAHİN

KEMER'DE SKANDAL BİTMİYOR

Memlekette skandallar bitmiyor. Herkes kendine göre bir yol tutturmuş gidiyor. Özellikle Kemer’de adli olaylar ve operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. 


Özellikle galericiler üzerinden yapılan  hukuksuzlukların ardı arkası kesilmiyor. 

İnsanların lüks hayat özentisi yüzünden maalesef başlarına gelmeyen kalmıyor. Bazıları bunu alışkanlık haline getirmiş. Beş parasız gidip taksitle, senetle araba alıp borcunu ödemeye gelince vay efendim TEFECİLER bize çöküyor diye ortalığı karıştırıyorlar. Yapılan ihbarlar sonrası bir çok galerici malıyla mağdur oluyor.

Son günlerde gündemi meşgul eden Mustafa Gül hakkında ise konuşulanlar yine bildik olaylar. İddia o ki, eski başkan Mustafa GÜL’ün oğlu ve kendisi üzerine kurduğu şirketler üzerinden piyasaya sürdüğü iddia edilen ÇEKLER nedeniyle alacaklılarının peşine düştüğü konuşuluyor.
Mustafa Gül’ün piyasaya 45 milyon lira borcu olduğu ve kendi mal varlığını da başka bir şahıs üzerine taşıdığı konuşuluyor. Eğer bu doğruysa umarız doğru değildir, bu olay tam bir TOSUNCUK vakası olur. 
Biz Mustafa Gül’e basın aracılığı ile iddialar hakkında yazılı yada bizzat programımıza katılarak kulislerde konuşulan iddialara cevap vermesi konusunda çağrı da bulunduk. Mustafa Gül tarafından şimdiye kadar böyle bir girişimde bulunulmadı. 

Gül hakkında başka bir iddia da, alacaklılarını korkutmak için Kemer Cumhuriyet Savcılığına giderek asılsız şikayetlerde bulunduğu ve bu şekilde alacaklılarına göz dağı verdiği konuşuluyor. 
Belediye başkanlığı döneminde Korkuteli’nden bir vatandaş 200 bin euro alacağı olduğu gerekçesi ile kulup Med yolunda sabah sporu yaparken silahla ormanda kovalamış olay mahkemelik olmuştu. Umarız sayın başkan Mustafa Gül hakkında Kemer kamuoyunda konuşulan iddiaların hepsi asılsız çıksın. Fakat bizim tanıdığımız Gül “can çıkar, huy çıkmaz” dedikleri gibi huylu huyundan vazgeçmez gibi geliyor.

Diğer bir konu ise AKP Kemer ilçe başkanı İ. Selami Minta Hakkında.
Tekirovaspor profosyonel liglerde mücadele eden tek belde takımıydı ve 3. ligde yıllarca üst sıralarda oynadılar. 

İ. Selami Minta kulüp başkanı olduktan sonra kulübün önce ismini değiştirdi sonra içini boşaltıp sattılar. Şimdi ise ortada Tekirovapor diye bir kulüp kalmadı. 

Bir spor kulübünü bile yönetememiş, içini boşaltıp satmış AKP ilçe başkanı İ. Selami MİNTA şimdi çıkmış Kemer belediye başkanı olacağım diyerek seçim çalışmaları yapıyor. Son olarak Kemer Kındıl Çeşme sahilinde 14 dönüm hazine arazisine çöktüğü ve Turizm Bakanlığının tapusunu iptal ettiği VURGUN olayı ile gündeme gelmişti.

Mustaf Gül ve İ.Selami Minta aynı zamanda kuzenler. Hayatlarında yaptıkları hiç bir ticaret yok. Tek gelir kaynakları ise SİYASET. Bunlar ömürleri belediye’de bir koltuk kapma savaşı ile geçiyor. 

Allah Kemer halkını bu muhteşem kuzenlerin eline düşürmesin. Kemer’de bunlar yönetime gelirse inanın geçmişte ne yaptılarsa yine aynı işleri kovalayacaklar...!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.