UZAKTAN EĞİTİM NASIL OLACAK ?

EĞİTİM 15.09.2020 - 00:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1710+ kez okundu.
 

UZAKTAN EĞİTİM NASIL OLACAK ?

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur: telefonun dahi çekmediği köyde uzaktan eğitim nasıl olacak

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Yalvaç’ın Sağır köyündeki devam eden iletişim altyapısı eksikliği nedeniyle eğitimin uğrayabileceği zararları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a sordu. GSM operatörlerinin hizmet verememesine bağlı olarak ciddi iletişim bir iletişim problemi olduğuna dikkat çeken Cesur, bu problemin çözümü için TBMM Başkanlığına başvurarak; yazılı soru önergesi verdi.  Öğrencilerin mağdur edilmemesi için ne gibi tedbirler alındığını, internet erişiminin olmaması sebebiyle performans kaybına uğrayacak öğrencilerin kayıplarının nasıl giderileceğini soran Cesur, öğrencilerin karşılaşması muhtemel psikolojik ve sosyolojik problemlere tedbir alınmasını da istedi. Cesur şu soruları sordu: ►Altyapı konusunda çok ciddi sorunların yaşandığı Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Sağır Köyü’nde teknik altyapı yetersizliklerine bağlı olarak eğitim-öğretim faaliyetlerindeki performans kayıplarının azaltılması ya da giderilmesi amacıyla ne tür faaliyetler planlanmıştır? ►Ülkemizde benzer durumu yaşayan bölgeler için internet erişimi haritası çıkarılmış mıdır? İnternet erişimi bulunmayan vatandaşlarımızın eğitim-öğretim faaliyetlerini en az kayıpla sürdürebilmesi için ne gibi önlemler ve tedbirler alınmıştır?
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur: telefonun dahi çekmediği köyde uzaktan eğitim nasıl olacak

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Yalvaç’ın Sağır köyündeki devam eden iletişim altyapısı eksikliği nedeniyle eğitimin uğrayabileceği zararları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a sordu.

GSM operatörlerinin hizmet verememesine bağlı olarak ciddi iletişim bir iletişim problemi olduğuna dikkat çeken Cesur, bu problemin çözümü için TBMM Başkanlığına başvurarak; yazılı soru önergesi verdi. 

Öğrencilerin mağdur edilmemesi için ne gibi tedbirler alındığını, internet erişiminin olmaması sebebiyle performans kaybına uğrayacak öğrencilerin kayıplarının nasıl giderileceğini soran Cesur, öğrencilerin karşılaşması muhtemel psikolojik ve sosyolojik problemlere tedbir alınmasını da istedi.

Cesur şu soruları sordu:

►Altyapı konusunda çok ciddi sorunların yaşandığı Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Sağır Köyü’nde teknik altyapı yetersizliklerine bağlı olarak eğitim-öğretim faaliyetlerindeki performans kayıplarının azaltılması ya da giderilmesi amacıyla ne tür faaliyetler planlanmıştır?
►Ülkemizde benzer durumu yaşayan bölgeler için internet erişimi haritası çıkarılmış mıdır? İnternet erişimi bulunmayan vatandaşlarımızın eğitim-öğretim faaliyetlerini en az kayıpla sürdürebilmesi için ne gibi önlemler ve tedbirler alınmıştır?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.