ULUPINAR VE BEYCİK'TE ÇALIŞMA

BELEDİYELER 24.02.2024 - 00:00, Güncelleme: 24.02.2024 - 00:00 1667+ kez okundu.
 

ULUPINAR VE BEYCİK'TE ÇALIŞMA

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ulupınar ve Beycik mahallelerinde asfalt bakım, reglaj ve yol onarım çalışmalarını tamamladı.

İlçe genelinde yol, kaldırım, aydınlatma ve asfalt bakım çalışmalarına hızla devam eden Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beycik ve Ulupınar mahallerinde bozulan ve tahrip olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşların taleplerini hızla değerlendirerek, Ulupınar ve Beycik mahallelerinde reglaj, yol onarım ve asfalt bakım çalışmalarını tamamlayarak halkın kullanımına kazandırdıklarını söyledi.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ulupınar ve Beycik mahallelerinde asfalt bakım, reglaj ve yol onarım çalışmalarını tamamladı.
İlçe genelinde yol, kaldırım, aydınlatma ve asfalt bakım çalışmalarına hızla devam eden Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beycik ve Ulupınar mahallerinde bozulan ve tahrip olan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşların taleplerini hızla değerlendirerek, Ulupınar ve Beycik mahallelerinde reglaj, yol onarım ve asfalt bakım çalışmalarını tamamlayarak halkın kullanımına kazandırdıklarını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.