"Tarım Kredi Kooperatifi çiftçileri dolandırdı"

EKONOMİ 28.04.2022 - 17:15, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2533+ kez okundu.
 

"Tarım Kredi Kooperatifi çiftçileri dolandırdı"

AKSU'da çiftçiler Köseler Tarım Kredi Kooperatifi tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek isyan ettiler...

Aksu'nun en çok izlenen dijital ekranı Aksu Haber Tv'de geçtiğimiz gün yayınlanan Aksu Arena Programında, Aksu'nun Karaöz Mahallesi Köseler Tarım Kredi Kooperatifindeki Milyonluk vurgun ile ilgili konuşan Çifti Abdullah Kuş zehir zemberek açıklamalar yaptı. Bir çok mağdur adına Programa katılan Abdullah Kuş, "Tarım Kredi Milyonluk vurgun yapmadı resmen Karaöz'de bulunan çiftleri dolandırdı. Düşünebiliyormusunuz adamın kafasında saç yok şampuan yazmışlar, adam Sera ile uğraşmıyor tonlarca gübre yazılmış ve daha neler neler. Çiftlerimiz mümkünse bundan sonra Tarım Kredi Kooperatifi'nin önünden dahi geçmesinler" diye konuştu.   Haber: Mehmet Çelik
AKSU'da çiftçiler Köseler Tarım Kredi Kooperatifi tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek isyan ettiler...
Aksu'nun en çok izlenen dijital ekranı Aksu Haber Tv'de geçtiğimiz gün yayınlanan Aksu Arena Programında, Aksu'nun Karaöz Mahallesi Köseler Tarım Kredi Kooperatifindeki Milyonluk vurgun ile ilgili konuşan Çifti Abdullah Kuş zehir zemberek açıklamalar yaptı. Bir çok mağdur adına Programa katılan Abdullah Kuş, "Tarım Kredi Milyonluk vurgun yapmadı resmen Karaöz'de bulunan çiftleri dolandırdı. Düşünebiliyormusunuz adamın kafasında saç yok şampuan yazmışlar, adam Sera ile uğraşmıyor tonlarca gübre yazılmış ve daha neler neler. Çiftlerimiz mümkünse bundan sonra Tarım Kredi Kooperatifi'nin önünden dahi geçmesinler" diye konuştu.
 
Haber: Mehmet Çelik
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.