SÖZEN İÇİN AYAKLANDILAR

BELEDİYELER 09.11.2023 - 20:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1544+ kez okundu.
 

SÖZEN İÇİN AYAKLANDILAR

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde binlerce kişi aday olmayacağını açıklayan Belediye Başkanı Şükrü Sözen”in evine akın etti.

Geçtiğimiz dönem adaylık konusunda dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ikna edilen ve aday olan Sözen, 3. kez belediye başkanı seçilmişti. Bu dönem ise geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ön tahsisi iptal edilen Boğaz Mevki sahili ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Sözen AKP’ye seslenerek, “Artık yeter. Bütün alanlarımızı alıyorsunuz. Boğaz’ı bırakın aday olmayayım” demişti. Bugün ise halka bir araya gelip 4 buçuk yılını değerlendiren Sözen, bu arada aday olmayacağını açıklayarak alandan ayrıldı. Bunun üzerine binlerce Manavgatlı aday olması konusunda ikna etmek için Sözen’in evine gitti. İkna çalışmaları hala sürüyor.    
Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde binlerce kişi aday olmayacağını açıklayan Belediye Başkanı Şükrü Sözen”in evine akın etti.
Geçtiğimiz dönem adaylık konusunda dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ikna edilen ve aday olan Sözen, 3. kez belediye başkanı seçilmişti. Bu dönem ise geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ön tahsisi iptal edilen Boğaz Mevki sahili ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Sözen AKP’ye seslenerek, “Artık yeter. Bütün alanlarımızı alıyorsunuz. Boğaz’ı bırakın aday olmayayım” demişti.
Bugün ise halka bir araya gelip 4 buçuk yılını değerlendiren Sözen, bu arada aday olmayacağını açıklayarak alandan ayrıldı. Bunun üzerine binlerce Manavgatlı aday olması konusunda ikna etmek için Sözen’in evine gitti. İkna çalışmaları hala sürüyor.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.