AKA AİLESİ'DE AK PARTİ'YE KATILDI

SİYASET 29.03.2024 - 10:55, Güncelleme: 29.03.2024 - 11:19 3554 kez okundu.
 

AKA AİLESİ'DE AK PARTİ'YE KATILDI

Turizmci iş insanı Bayram AKA ve ailesi Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker'e destek açıklaması yaptı. Kemer esnafını ziyaret eden Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy rozetlerini taktı.

Seçime günler kala Bayram AKA sessizliğini bozdu... Rahman Şeker ile yol yürümeye karar verdi....   Kemer Liman caddesi esnaflarından Turizmci Bayram AKA, ailesi, yakınları ve dostlarının da aralarında bunduğu kalabalık ve grup Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Rahman Şeker saflarına katıldılar.    LİMAN CEDDESİNDE ROZETLERİ TAKILDI 31 Mart belediye seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Seçim çalışmalarının kıyasıya devam ettiği ilçelerimizden birisi olan Kemer'de de adaylara katılımlar gerçekleşiyor. Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği liman caddesinde son daika gelişmesi yaşandı. Kemer'de siyasi dengeler için önemli bir oy potansiyeline sahip turizmci AKA ailesi son bir hamle ile AK Partiye katıldılar. Rozetlerini de bakan Mehmet Nuri Ersoy taktı.    Kemer Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker katılımı sosyal medya hesabından duyurdu.    "Esnafımız ve hemşehrilerimiz ile her an iç içe, gönül gönüleyiz. Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy önderliğinde Cumhur İttifakı olarak Liman Caddesi esnafımızı ve hemşehrilerimi ziyaret edip sohbet ettik. Liman Caddesi ziyaretimizin başlangıcında Bayram Aka ile ekibinin nazik karşılamaları ve katılımları, bizi mutlu etmiştir. Kemer’in Altın Çağı’na inanan ailemiz çığ gibi büyüyor. Değişime son 3 gün"    
Turizmci iş insanı Bayram AKA ve ailesi Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker'e destek açıklaması yaptı. Kemer esnafını ziyaret eden Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy rozetlerini taktı.
Seçime günler kala Bayram AKA sessizliğini bozdu... Rahman Şeker ile yol yürümeye karar verdi....
 
Kemer Liman caddesi esnaflarından Turizmci Bayram AKA, ailesi, yakınları ve dostlarının da aralarında bunduğu kalabalık ve grup Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Rahman Şeker saflarına katıldılar. 
 
LİMAN CEDDESİNDE ROZETLERİ TAKILDI
31 Mart belediye seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Seçim çalışmalarının kıyasıya devam ettiği ilçelerimizden birisi olan Kemer'de de adaylara katılımlar gerçekleşiyor. Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği liman caddesinde son daika gelişmesi yaşandı. Kemer'de siyasi dengeler için önemli bir oy potansiyeline sahip turizmci AKA ailesi son bir hamle ile AK Partiye katıldılar. Rozetlerini de bakan Mehmet Nuri Ersoy taktı. 
 
Kemer Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker katılımı sosyal medya hesabından duyurdu. 
 
"Esnafımız ve hemşehrilerimiz ile her an iç içe, gönül gönüleyiz.
Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy önderliğinde Cumhur İttifakı olarak Liman Caddesi esnafımızı ve hemşehrilerimi ziyaret edip sohbet ettik.
Liman Caddesi ziyaretimizin başlangıcında Bayram Aka ile ekibinin nazik karşılamaları ve katılımları, bizi mutlu etmiştir.
Kemer’in Altın Çağı’na inanan ailemiz çığ gibi büyüyor. Değişime son 3 gün"
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.