SORUN YOK!

TURİZM 14.07.2022 - 15:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2698+ kez okundu.
 

SORUN YOK!

Türkiye'de Rus ve Ukraynalı turistler yan yana!

Türkiye'de turizm sezonu öncesinde yüksek sesle dillendirilmese de en büyük endişelerden biri Rusya ve Ukrayna'dan gelen turistler arasında sıkıntı yaşanması ihtimaliydi. Ancak temmuz ayı ortaları itibarıyla endişelerin ne mutlu ki boşa çıktığı görülüyor.Business FM, Rus ve Ukraynalı turistlerin birlikte kaldığı otellerde yaşanan tek sorunun "fiyatlar" olduğunu yazdı. SpaceTravel'dan Artur Muradyan, bu yıl fiyatların yüzde 50 ile 150 arasında değişen oranlarda arttığını aktardı.Portala konuşan Anton adlı Moskovalı turist, tatilde çocukları üzerinden Kievli bir aileyle tanıştıklarını ve herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylüyor.   Bununla birlikte, tur firmalarının yanı sıra otellerin de Rus ve Ukraynalı turistleri mümkün olduğunda bir araya getirmeyecek şekilde düzenlemeler yaptığı bildiriliyor. Yine Moskovalı Konstantin adlı Rus turist, kaldığı otelde sadece Rusların ve Kazakistanlıların bulunduğunu, otelde hiç Ukraynalı görmediğini belirtiyor. (Kaynak:turkrus.com)
Türkiye'de Rus ve Ukraynalı turistler yan yana!

Türkiye'de turizm sezonu öncesinde yüksek sesle dillendirilmese de en büyük endişelerden biri Rusya ve Ukrayna'dan gelen turistler arasında sıkıntı yaşanması ihtimaliydi.

Ancak temmuz ayı ortaları itibarıyla endişelerin ne mutlu ki boşa çıktığı görülüyor.Business FM, Rus ve Ukraynalı turistlerin birlikte kaldığı otellerde yaşanan tek sorunun "fiyatlar" olduğunu yazdı. SpaceTravel'dan Artur Muradyan, bu yıl fiyatların yüzde 50 ile 150 arasında değişen oranlarda arttığını aktardı.Portala konuşan Anton adlı Moskovalı turist, tatilde çocukları üzerinden Kievli bir aileyle tanıştıklarını ve herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylüyor.
 
Bununla birlikte, tur firmalarının yanı sıra otellerin de Rus ve Ukraynalı turistleri mümkün olduğunda bir araya getirmeyecek şekilde düzenlemeler yaptığı bildiriliyor. Yine Moskovalı Konstantin adlı Rus turist, kaldığı otelde sadece Rusların ve Kazakistanlıların bulunduğunu, otelde hiç Ukraynalı görmediğini belirtiyor. (Kaynak:turkrus.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.