Sen uslanmaz mısın be Adam?

GÜNDEM 25.03.2022 - 14:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2543+ kez okundu.
 

Sen uslanmaz mısın be Adam?

Bak muhterem... Çık haberlerimize ya cevap ver, yada sahte hesaplardan eski alışkanlıkların yöntemi kaçak oynama...

Haber, Yorum, Analiz... Önce Alanya Basınını bitirdin.. Hepsi sana çalışmaya başladı.. Millet durumu farkedip yazılanları okumamaya başladı.. Alanya Basını sayende kendi kendisini imha etti..  Yerinde duramadın Twitter’da takipçisi fazla olan hesaplar üzerinden algıya başladın.. Orda da foyan patladı.. Şimdi kendine trol ekibi kurmuşsun, haberlerimizi yıpratmaya çalışıyorsun..  Güya parayla yaptırdığın iyi haberleri Ankara’ya servis edeceksin.. Koskoca Alanya’da bir tek bizim cesaret edip yaptığımız haberleri de trollerinle yıpratacaksın.. Eski numaralar bunlar.. Yemezler.. Biz eğer parayla satın alınabilecek bir kalem olsaydık, kimseye bırakmaz sen satın alırdın.. Bunu senin hakkında en ufak bir fikri olan herkes çok iyi bilir.. Bizim savaşımız aydınlık için.. Yazılarımıza “Işığın Savaşçısı” köşesinde devam ediyoruz… Çay koy Alanya, daha yeni başlıyoruz… Yaptığımız haberlere sahte hesaplardan anında saldırı geliyor... 
Bak muhterem... Çık haberlerimize ya cevap ver, yada sahte hesaplardan eski alışkanlıkların yöntemi kaçak oynama...

Haber, Yorum, Analiz...

Önce Alanya Basınını bitirdin.. Hepsi sana çalışmaya başladı.. Millet durumu farkedip yazılanları okumamaya başladı.. Alanya Basını sayende kendi kendisini imha etti.. 

Yerinde duramadın Twitter’da takipçisi fazla olan hesaplar üzerinden algıya başladın.. Orda da foyan patladı..

Şimdi kendine trol ekibi kurmuşsun, haberlerimizi yıpratmaya çalışıyorsun.. 

Güya parayla yaptırdığın iyi haberleri Ankara’ya servis edeceksin.. Koskoca Alanya’da bir tek bizim cesaret edip yaptığımız haberleri de trollerinle yıpratacaksın.. Eski numaralar bunlar.. Yemezler..

Biz eğer parayla satın alınabilecek bir kalem olsaydık, kimseye bırakmaz sen satın alırdın.. Bunu senin hakkında en ufak bir fikri olan herkes çok iyi bilir.. Bizim savaşımız aydınlık için..

Yazılarımıza “Işığın Savaşçısı” köşesinde devam ediyoruz… Çay koy Alanya, daha yeni başlıyoruz…

Yaptığımız haberlere sahte hesaplardan anında saldırı geliyor... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.