SAHTE ALKOL OPERASYONU

ASAYİŞ 09.11.2023 - 20:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2333+ kez okundu.
 

SAHTE ALKOL OPERASYONU

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sahte alkol operasyonu yapıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ilimizde gerçekleştirilen kaçakçılık faaliyetlerine yönelik yapılan çalışmalarda; Muratpaşa, Manavgat ve Alanya ilçelerinde Antalya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile yapılan operasyonlarda ve uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada; - 5 adet cep telefonu, - 1.000 litre kaçak/sahte alkol, - 7 adet alkol aroması ile 17 adet boş alkol şişesi ve - 1.200 adet uyuşturucu hap ile bir miktar uyuşturucu madde ELE GEÇİRİLDİ. Yapılan operasyonlar neticesinde (5) şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında, (1) şahıs hakkında ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan İŞLEM YAPILDI. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak kaçakçılık faaliyetlerinde bulunarak Devleti vergi yönünden zarara uğratan ve merdiven altı olarak tabir edilen yöntemler ile ürettikleri sahte ürünlerle vatandaşlarımızın sağlığını ciddi şekilde tehlikeye atan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sahte alkol operasyonu yapıldı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ilimizde gerçekleştirilen kaçakçılık faaliyetlerine yönelik yapılan çalışmalarda;
Muratpaşa, Manavgat ve Alanya ilçelerinde Antalya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile yapılan operasyonlarda ve uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada;
- 5 adet cep telefonu,
- 1.000 litre kaçak/sahte alkol,
- 7 adet alkol aroması ile 17 adet boş alkol şişesi ve
- 1.200 adet uyuşturucu hap ile bir miktar uyuşturucu madde ELE GEÇİRİLDİ.
Yapılan operasyonlar neticesinde (5) şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında, (1) şahıs hakkında ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan İŞLEM YAPILDI.
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak kaçakçılık faaliyetlerinde bulunarak Devleti vergi yönünden zarara uğratan ve merdiven altı olarak tabir edilen yöntemler ile ürettikleri sahte ürünlerle vatandaşlarımızın sağlığını ciddi şekilde tehlikeye atan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.