Şahin-Arıkan ilişkisi, teşkilatı rahatsız ediyor

SİYASET 17.04.2022 - 22:49, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3052+ kez okundu.
 

Şahin-Arıkan ilişkisi, teşkilatı rahatsız ediyor

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın 30 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanıp daha sonra serbest kalan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ile yakın ilişkisinin teşkilat içerisinde de sıkıntı yarattığı öne sürülüyor.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’in FETÖ iltisaklısı olarak 2016 tarihinde tutuklanması ve akabinde İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın sürekli Şahin ile fotoğraf vermesi ilçe teşkilatı içerisinde de tepkilere yol açıyor. Özellikle ticari ilişkileri olduğu üzerinde durulan Şahin-Arıkan ikilisinin gizli gizli pazarlıklar yaptığı da iddia ediliyor.  ŞAHİN BAŞKAN ADAYI MI? ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in Oda ve maddi gücünü kullanarak İyi Parti Alanya üzerinde etkili olduğu belirtilirken, çevresine ‘İyi Parti’nin Belediye Başkan Adayı benim’ dediği de gelen haberler arasında. Peki Arıkan’ın sürekli olarak Şahin ile birlikte çalışmalar içerisinde olmasının arkasında ne var? Şahin’e başkan adaylığı sözü mü verildi? Söz verildiyse ne karşılığında verildi? Şahin’in yanında çalışan akrabasının etkisi var mı? Şahin ve Arıkan arasında ticari bir ilişki var mı?   GENEL MERKEZİN GÖZÜ ALANYA’DA MI? Geçtiğimiz günlerde yaşanan divan değişikliğinin ardından Arıkan ve Şahin arasındaki ilişkilerin İyi Parti Genel Merkezi’ni de rahatsız ettiği, gözlerin Alper Arıkan’a çevrildiği hatta önümüzdeki günlerde görevden alınacağı söylentileri dolaşmaya başladı. Peki bu süreçte Alper Arıkan’ın Şahin’e söz verdiği öne sürülen Başkan adaylığı ne olacak?
İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın 30 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanıp daha sonra serbest kalan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ile yakın ilişkisinin teşkilat içerisinde de sıkıntı yarattığı öne sürülüyor.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’in FETÖ iltisaklısı olarak 2016 tarihinde tutuklanması ve akabinde İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın sürekli Şahin ile fotoğraf vermesi ilçe teşkilatı içerisinde de tepkilere yol açıyor. Özellikle ticari ilişkileri olduğu üzerinde durulan Şahin-Arıkan ikilisinin gizli gizli pazarlıklar yaptığı da iddia ediliyor. 
ŞAHİN BAŞKAN ADAYI MI?
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in Oda ve maddi gücünü kullanarak İyi Parti Alanya üzerinde etkili olduğu belirtilirken, çevresine ‘İyi Parti’nin Belediye Başkan Adayı benim’ dediği de gelen haberler arasında. Peki Arıkan’ın sürekli olarak Şahin ile birlikte çalışmalar içerisinde olmasının arkasında ne var? Şahin’e başkan adaylığı sözü mü verildi? Söz verildiyse ne karşılığında verildi? Şahin’in yanında çalışan akrabasının etkisi var mı? Şahin ve Arıkan arasında ticari bir ilişki var mı?  
GENEL MERKEZİN GÖZÜ ALANYA’DA MI?
Geçtiğimiz günlerde yaşanan divan değişikliğinin ardından Arıkan ve Şahin arasındaki ilişkilerin İyi Parti Genel Merkezi’ni de rahatsız ettiği, gözlerin Alper Arıkan’a çevrildiği hatta önümüzdeki günlerde görevden alınacağı söylentileri dolaşmaya başladı. Peki bu süreçte Alper Arıkan’ın Şahin’e söz verdiği öne sürülen Başkan adaylığı ne olacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.