RUS TURİSTLER 'ÖNCE TÜRKİYE!" DİYOR

TURİZM 14.07.2022 - 15:35, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2486+ kez okundu.
 

RUS TURİSTLER 'ÖNCE TÜRKİYE!" DİYOR

Yapılan bir kamuoyu araştırması, Rusya vatandaşlarının yüzde 46’sının yurt içinde, yüzde 29’unun yurt dışında tatil yapmayı tercih ettiğini gösterdi.

“Size iki haftalık bir tatil hediye edilse nereye gitmek istersiniz?” sorusuna bu cevaplar verildi. Rusya’da tatil yapmak istediklerini belirtenlerin yüzde 11’i Krasnodar’ı, yüzde 10’u Kırım’ı, yüzde 5’i Baykal Gölü’nü tercih ettiklerini söyledi. St.Petersburg, Uzak Doğu ve Kamçatka da listede. Yurt dışında tatil yapmayı arzulayan Rusya vatandaşlarının yüzde 7’si Türkiye, yüzde 2’si Maldivler ve Birleşik Arap Emirlikleri, yüzde 1’i Mısır, Tayland, Bali ve Çin’e gitmek istediklerini belirtti. Rusların Avrupa’da en fazla tatil yapmak istedikleri yerler ise İtalya, İspanya ve Yunanistan. (Kaynak:turkrus.com)
Yapılan bir kamuoyu araştırması, Rusya vatandaşlarının yüzde 46’sının yurt içinde, yüzde 29’unun yurt dışında tatil yapmayı tercih ettiğini gösterdi.

“Size iki haftalık bir tatil hediye edilse nereye gitmek istersiniz?” sorusuna bu cevaplar verildi.

Rusya’da tatil yapmak istediklerini belirtenlerin yüzde 11’i Krasnodar’ı, yüzde 10’u Kırım’ı, yüzde 5’i Baykal Gölü’nü tercih ettiklerini söyledi.

St.Petersburg, Uzak Doğu ve Kamçatka da listede.

Yurt dışında tatil yapmayı arzulayan Rusya vatandaşlarının yüzde 7’si Türkiye, yüzde 2’si Maldivler ve Birleşik Arap Emirlikleri, yüzde 1’i Mısır, Tayland, Bali ve Çin’e gitmek istediklerini belirtti. Rusların Avrupa’da en fazla tatil yapmak istedikleri yerler ise İtalya, İspanya ve Yunanistan. (Kaynak:turkrus.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.