REKTÖR ÖZKAN’DAN LGBTİ DESTEKÇİSİ ALMAN VAKFINA ONAY

05.12.2023 - 23:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3221+ kez okundu.
 

REKTÖR ÖZKAN’DAN LGBTİ DESTEKÇİSİ ALMAN VAKFINA ONAY

Alman devletinden doğrudan fon sağlayan ve LGBTİ destekçisi olarak bilinen Friedrich Ebert-Stiftung vakfının 23 Kasım 2023 tarihinde Akdeniz Üniversitesinde kadın çalışmaları adı altında sempozyum düzenlediği ve LGBTİ propagandası yaptığı belirtiliyor.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDE LGBTİ PROPAGANDASI Türkiye'deki LGBTİ eylemlerinin arkasında Açık Toplum Vakfı gibi turuncu darbelerin finansörü vakıflar, Alman devletinden doğrudan fon sağlayan Friedrich Ebert-Stiftung ve sözde hükümet dışı fakat gerçekte ABD dış politikası doğrultusunda faaliyet gösteren Freedom House gibi kuruluşların yer aldığı biliniyor. Buna karşın Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’nün LGBTİ destekçisi kuruşlar ile birlikte çalışması, küresel ölçekli bir projenin yerel destekçisi ve bileşeni olma iddialarını güçlendiriyor. Üniversitenin resmi web sayfasında Rektör Özlenen Özkan'ın Sayın CB Recep Tayyip Erdoğan ve muhterem eşi Emine Erdoğan hanımefendi ile birlikte çekilmiş fotoğrafları yayınlansa da idari ve akademik işleyişte şaibeli isimler ve kurumlarla işbirliği içerisinde olduğu belirtiliyor. Rektör Özlenen Özkan’ın üniversitenin idari işleyişinde haklarında FETÖ iltisaklı isimlere yer verdiği daha önce gündeme gelmişti. Üniversite Senatörü Cumhur Arıcı'nın eşi olan Rektör Yardımcısı Gülbin Arıcı’nın FETÖ hükümlüsü eski Rektör İsrafil Kurtcebe’nin ekibiyle beraber çalıştığı ve Sempozyuma başkanlık eden Edebiyat Fakültesi Dekanı Nurşen Adak’ın toplumsal cinsiyet çalışmaları adı altında LGBTİ nitelikli bilimsel çalışmalara öncülük ettiği ileri sürülüyor. Türk aile yapısını hedef alan Alman STK’ların Akdeniz Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olmasına hiç bir anlam verilemezken, toplum ahlakını dinamitleyen LGBTİ sapkınlığının üniversitede ileri boyutlara ulaştığı ve bilimsel çalışmalarla desteklendiğini ve inceleme başlatılması gerektiği söyleniyor. Toplantıdan rahatsız olan bir grup öğrenci “üniversite yönetiminin Gazze'de yaşananan soykırıma ses çıkarmadığını, propagandasını yaptıkları Alman STK'sı ve LGBTİ reklamını kabul etmediklerini, çürümeye teslim olmayacaklarını” belirttiler. “AB ülkelerinin desteği ile üniversitemizde LGBTİ çalışmalarını meşrulaştırma ve normalleştirme çabalarını reddediyoruz diyen öğrenciler sözde hak mücadelesi veren ama aslında insanlığın doğasına, kültürüne ve milli değerlerine yabancılaştırmayı görev edinmiş LGBTİ örgütlenmeleri Türk gençliğine saldırmaya çalışıyor. 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' adı altında üniversitemizde yürütülen çalışmalar tüm dünyada ve ülkemizde oluşturulmaya çalışılan sapkın kimlik siyaseti ikliminin devamı niteliğindedir” ifadelerini kullandılar.  
Alman devletinden doğrudan fon sağlayan ve LGBTİ destekçisi olarak bilinen Friedrich Ebert-Stiftung vakfının 23 Kasım 2023 tarihinde Akdeniz Üniversitesinde kadın çalışmaları adı altında sempozyum düzenlediği ve LGBTİ propagandası yaptığı belirtiliyor.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDE LGBTİ PROPAGANDASI
Türkiye'deki LGBTİ eylemlerinin arkasında Açık Toplum Vakfı gibi turuncu darbelerin finansörü vakıflar, Alman devletinden doğrudan fon sağlayan Friedrich Ebert-Stiftung ve sözde hükümet dışı fakat gerçekte ABD dış politikası doğrultusunda faaliyet gösteren Freedom House gibi kuruluşların yer aldığı biliniyor. Buna karşın Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’nün LGBTİ destekçisi kuruşlar ile birlikte çalışması, küresel ölçekli bir projenin yerel destekçisi ve bileşeni olma iddialarını güçlendiriyor.
Üniversitenin resmi web sayfasında Rektör Özlenen Özkan'ın
Sayın CB Recep Tayyip Erdoğan ve muhterem eşi Emine Erdoğan hanımefendi ile birlikte çekilmiş fotoğrafları yayınlansa da idari ve akademik işleyişte şaibeli isimler ve kurumlarla işbirliği içerisinde olduğu belirtiliyor.
Rektör Özlenen Özkan’ın üniversitenin idari işleyişinde haklarında FETÖ iltisaklı isimlere yer verdiği daha önce gündeme gelmişti. Üniversite Senatörü Cumhur Arıcı'nın eşi olan Rektör Yardımcısı Gülbin Arıcı’nın FETÖ hükümlüsü eski Rektör İsrafil Kurtcebe’nin ekibiyle beraber çalıştığı ve Sempozyuma başkanlık eden Edebiyat Fakültesi Dekanı Nurşen Adak’ın toplumsal cinsiyet çalışmaları adı altında LGBTİ nitelikli bilimsel çalışmalara öncülük ettiği ileri sürülüyor.
Türk aile yapısını hedef alan Alman STK’ların Akdeniz Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olmasına hiç bir anlam verilemezken,
toplum ahlakını dinamitleyen LGBTİ sapkınlığının üniversitede ileri boyutlara ulaştığı ve bilimsel çalışmalarla desteklendiğini ve inceleme başlatılması gerektiği söyleniyor.
Toplantıdan rahatsız olan bir grup öğrenci “üniversite yönetiminin Gazze'de yaşananan soykırıma ses çıkarmadığını, propagandasını yaptıkları Alman STK'sı ve LGBTİ reklamını kabul etmediklerini, çürümeye teslim olmayacaklarını” belirttiler.
“AB ülkelerinin desteği ile üniversitemizde LGBTİ çalışmalarını meşrulaştırma ve normalleştirme çabalarını reddediyoruz diyen öğrenciler sözde hak mücadelesi veren ama aslında insanlığın doğasına, kültürüne ve milli değerlerine yabancılaştırmayı görev edinmiş LGBTİ örgütlenmeleri Türk gençliğine saldırmaya çalışıyor. 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' adı altında üniversitemizde yürütülen çalışmalar tüm dünyada ve ülkemizde oluşturulmaya çalışılan sapkın kimlik siyaseti ikliminin devamı niteliğindedir” ifadelerini kullandılar.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.