Okullarda yüz yüze eğitim olacak mı?

EĞİTİM 19.09.2020 - 00:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2313+ kez okundu.
 

Okullarda yüz yüze eğitim olacak mı?

ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Hüseyin Er, yüz yüze eğitimin 21 Eylül Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.

Yeni atanan  İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Antalya'da bu yılki öğrenci sayısının 475 bin, öğretmen sayısının ise 34 bin olduğunu   toplam okul sayısının ise, 1727, olduğunu söyledi. 21-25 Eylül tarihleri arasındaki ilk hafta anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerinin ders başı yapacağını belirten Hüseyin Er, “Antalya olarak eğitime hazırız. Covid-19 tedbirlerini tam olarak tüm okullarımızda aldık ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen uyacağız" dedi. SINIFLAR BÖLÜNECEK Eğitimin nasıl olacağı hakkında bilgiler veren Er, tüm sınıfların ikiye bölündüğünü ve birinci hafta anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin birer gün okula geleceklerini kaydetti. “Örneğin sınıf 30 kişi ise 15'er kişi olarak ayrılacak. Birer veya ikişer gün arayla 15'er kişi olarak dersler yapılacak. Derslik sorunumuz da yok. Her ihtimali düşündük ve tedbiri aldık" diyen Er, iki ve üçüncü haftalarda ise diğer sınıfların yine ikiye bölünmüş ve haftada bir gün şeklinde ders başı yapacaklarını söyledi.
ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Hüseyin Er, yüz yüze eğitimin 21 Eylül Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.

Yeni atanan  İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Antalya'da bu yılki öğrenci sayısının 475 bin, öğretmen sayısının ise 34 bin olduğunu   toplam okul sayısının ise, 1727, olduğunu söyledi. 21-25 Eylül tarihleri arasındaki ilk hafta anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerinin ders başı yapacağını belirten Hüseyin Er, “Antalya olarak eğitime hazırız. Covid-19 tedbirlerini tam olarak tüm okullarımızda aldık ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen uyacağız" dedi.

SINIFLAR BÖLÜNECEK

Eğitimin nasıl olacağı hakkında bilgiler veren Er, tüm sınıfların ikiye bölündüğünü ve birinci hafta anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin birer gün okula geleceklerini kaydetti. “Örneğin sınıf 30 kişi ise 15'er kişi olarak ayrılacak. Birer veya ikişer gün arayla 15'er kişi olarak dersler yapılacak. Derslik sorunumuz da yok. Her ihtimali düşündük ve tedbiri aldık" diyen Er, iki ve üçüncü haftalarda ise diğer sınıfların yine ikiye bölünmüş ve haftada bir gün şeklinde ders başı yapacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.