KORKUTELİ SANAYİİ SİTESİNDE HASAN EKİNCİ DÖNEMİ

SİYASET 28.08.2021 - 22:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1907+ kez okundu.
 

KORKUTELİ SANAYİİ SİTESİNDE HASAN EKİNCİ DÖNEMİ

Sınırlı Sorumlu Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Hasan Ekinci ve Şaban Özkan’ın yarıştığı kurulda Hasan Ekinci 119 oy alarak Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin yeni başkanı oldu. Diğer aday Şaban Özkan 77 oy aldı.

Divan Başkanlığını Mehmet Erken, Kâtipliğe Mehmet Akdeniz’in yaptığı genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 2019 ve 2020 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okundu, görüşüldü ve ibra edildi. 2019 ve 2020 yılı Denetleme Kurulu raporu okunarak ibra edildi. 2019 ve 2020 yılı Bilanço ve Gelir Tablosu okundu, 2018 -2019-2020 yılları Bilanço ve Gelir tablolarının görüşülerek ayrı ayrı ibra edildi. 2021 yılı tahmini bütçesinin görüşülerek kabul edildi. Kooperatifin ana sözleşmesinin 5’nci maddesinin karara bağlandı. Kooperatif güvenlik aidatlarının 45 TL olarak belirlendi. Kooperatif dükkanlarının yıllık kira artışı konusunda yeni yönetime yetki verildi. Yönetim Kurulu Başkanına ve Yönetim Kurulu üyelerine verilecek hakkı huzur ücretleri yıllık asgari ücret olarak belirlendi. Sağlığı ve işlerinin bozulması nedeniyle sanayi esnafımız ve üyemizin ödeyemediği aidat borçlarının durumu konusunda aidat alınmaması kararı alındı. Sitemizin çevresinde bulunan tellerin bakımlarının ve yenilenmesinin yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi. Kooperatif Yönetim Kurulu üyelerinin 4 yıllığına seçilmesi oy birliği ile kabul edildi. Kooperatif ile ilgili konuların görüşülmesi ve Yönetim kuruluna yetki verildi. Ardından seçime geçildi. Kapalı oy kullanma sistemi ile gerçekleşen seçimde, 314 üyesi bulunan Sınırlı Sorumlu Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimine 196 üye katıldı. Seçime sonunda Hasan Ekinci’nin listesi 119 oy alırken, Şaban Özkan ise 77 oy aldı. Seçimde kazanan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hasan Ekinci, İrfan Uysal, Osman Yüce, Ali Koyuncuoğlu, Ali Erkuş, Erol Yıldız, Hayrettin Özcan, Yedek Üyeler: İbrahim Yeşil, Cafer Genç, Bilal Gülen, Akın Körlü, Hüseyin Baysan, Reşit Kara, Yılmaz Mor. Seçim Sonunda seçimi kazanan Hasan Ekinci, diğer aday Şaban Özkan’a sarılarak birlik beraberlik mesajı verdi. Seçime gelerek desteleyen ve desteklemeyen tüm üyelere teşekkür eden Hasan Ekinci, “25 yıllık esnaflık tecrübesi ile ekip arkadaşlarım ile birlikte bu yola çıktıklarını ve esnaflara hizmet etmek için var gücü ile çalışacaklarını söyledi. Bu seçimin Bir bayrak bir hizmet yarışı olduğunu söyleyen Ekinci, bizde ekip olarak Korkuteli sanayi sitesine en iyi hizmeti vereceklerini söyledi.   Haber: Korkuteli tv
Sınırlı Sorumlu Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Hasan Ekinci ve Şaban Özkan’ın yarıştığı kurulda Hasan Ekinci 119 oy alarak Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin yeni başkanı oldu. Diğer aday Şaban Özkan 77 oy aldı.
Divan Başkanlığını Mehmet Erken, Kâtipliğe Mehmet Akdeniz’in yaptığı genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
2019 ve 2020 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okundu, görüşüldü ve ibra edildi.
2019 ve 2020 yılı Denetleme Kurulu raporu okunarak ibra edildi. 2019 ve 2020 yılı Bilanço ve Gelir Tablosu okundu, 2018 -2019-2020 yılları Bilanço ve Gelir tablolarının görüşülerek ayrı ayrı ibra edildi. 2021 yılı tahmini bütçesinin görüşülerek kabul edildi. Kooperatifin ana sözleşmesinin 5’nci maddesinin karara bağlandı. Kooperatif güvenlik aidatlarının 45 TL olarak belirlendi. Kooperatif dükkanlarının yıllık kira artışı konusunda yeni yönetime yetki verildi. Yönetim Kurulu Başkanına ve Yönetim Kurulu üyelerine verilecek hakkı huzur ücretleri yıllık asgari ücret olarak belirlendi. Sağlığı ve işlerinin bozulması nedeniyle sanayi esnafımız ve üyemizin ödeyemediği aidat borçlarının durumu konusunda aidat alınmaması kararı alındı. Sitemizin çevresinde bulunan tellerin bakımlarının ve yenilenmesinin yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi. Kooperatif Yönetim Kurulu üyelerinin 4 yıllığına seçilmesi oy birliği ile kabul edildi. Kooperatif ile ilgili konuların görüşülmesi ve Yönetim kuruluna yetki verildi.
Ardından seçime geçildi.
Kapalı oy kullanma sistemi ile gerçekleşen seçimde, 314 üyesi bulunan Sınırlı Sorumlu Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi seçimine 196 üye katıldı. Seçime sonunda
Hasan Ekinci’nin listesi 119 oy alırken, Şaban Özkan ise 77 oy aldı.
Seçimde kazanan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hasan Ekinci, İrfan Uysal, Osman Yüce, Ali Koyuncuoğlu, Ali Erkuş, Erol Yıldız, Hayrettin Özcan,
Yedek Üyeler: İbrahim Yeşil, Cafer Genç, Bilal Gülen, Akın Körlü, Hüseyin Baysan, Reşit Kara, Yılmaz Mor.
Seçim Sonunda seçimi kazanan Hasan Ekinci, diğer aday Şaban Özkan’a sarılarak birlik beraberlik mesajı verdi.
Seçime gelerek desteleyen ve desteklemeyen tüm üyelere teşekkür eden Hasan Ekinci, “25 yıllık esnaflık tecrübesi ile ekip arkadaşlarım ile birlikte bu yola çıktıklarını ve esnaflara hizmet etmek için var gücü ile çalışacaklarını söyledi. Bu seçimin Bir bayrak bir hizmet yarışı olduğunu söyleyen Ekinci, bizde ekip olarak Korkuteli sanayi sitesine en iyi hizmeti vereceklerini söyledi.
 
Haber: Korkuteli tv
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.