Kemer Deplasmanda Kaybetti 3-2

SPOR 21.11.2021 - 21:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2048+ kez okundu.
 

Kemer Deplasmanda Kaybetti 3-2

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Sarayköyspor ve Antalya Kemerspor, Sarayköy İlçe Stadı'nda 4. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Gökhan Özdemir, Fatma Özlem Tursun ve Ertaç Kuşku’nun kötü yönettiği maçta ev sahibi Sarayköyspor 3 puanı 3 golle aldı ve mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Maçın Gollerini 4. Dakika Sezer Yenigün Dakika 22-49 Berk Saraç, Dakika 29 Yusuf Duman, ve 88. Dakikakada Behzat Görmüş kaydetti. Kemer Spor Ligde ilk yenilgisini alırken 7 puanda kaldı. Bu sonucun ardından Kırmızı Siyahlı ekip Sarayköyspor 5 olan puanını 8'e çıkardı. Maçta Kemer Spordan Engin, kaleci Ferhat Kölgesiz ile karşı karşıya kaldığı bir çok pozisyonu golle sonuçlandıramadı.  
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Sarayköyspor ve Antalya Kemerspor, Sarayköy İlçe Stadı'nda 4. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.
Gökhan Özdemir, Fatma Özlem Tursun ve Ertaç Kuşku’nun kötü yönettiği maçta ev sahibi Sarayköyspor 3 puanı 3 golle aldı ve mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Maçın Gollerini 4. Dakika Sezer Yenigün Dakika 22-49 Berk Saraç, Dakika 29 Yusuf Duman, ve 88. Dakikakada Behzat Görmüş kaydetti. Kemer Spor Ligde ilk yenilgisini alırken 7 puanda kaldı.
Bu sonucun ardından Kırmızı Siyahlı ekip Sarayköyspor 5 olan puanını 8'e çıkardı.
Maçta Kemer Spordan Engin, kaleci Ferhat Kölgesiz ile karşı karşıya kaldığı bir çok pozisyonu golle sonuçlandıramadı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.