Kemer Belediye Kendi Evinde 1-0 Mağlup Oldu!

DÜNYA 12.12.2023 - 10:51, Güncelleme: 12.12.2023 - 10:51 949+ kez okundu.
 

Kemer Belediye Kendi Evinde 1-0 Mağlup Oldu!

Antalya Spor Amatör kümede mücadele eden Kemer Belediye Spor kendi evinde Korkuteli Belediye Sporu ağırladı.

Bu gün saat 14.00 Kemer İlçe Stadında başlayan karşılaşmayı Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve Kemer Belediye Spor yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şeref türbininde izlediler. Maçı Antalya Bölgesi C Klasman hakemlerinden Kemal Öğen, Ömer Sait Arıbaş ve Görkem Hardal hakem üçlüsü yönetirken, Gözlemci Turan Ökçün ve Saha Komiserliğini ise Mehmet Kartal yaptı. 6 kırmızı karttın çıktığı maçta, maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular sahada yumruklaşınca hakem Korkuteli Belediye spora 1, Kemer Belediye Spora ise 3 Kırmızı kart gösterdi. Maç içinde ise Maçın 90. Dakikasında Kemer Belediye Spordan Ali Haydar ile Korkuteli Belediye Spordan yedek kulübesinden sahaya giren Suat Ünal kırmızı kartla oyundan ihraç edilirken bu maçta futbolcular 6. Kırmızı kartla cezalandırdılar. Maç sonunda Kemer Belediye Spordan, Ali Can, İlker Yıldız ve Mehmet Emin, Korkuteli Belediye Spordan ise kaleci Hüseyin Ayan Kırmızı kart cezalısı. Maçta tek golü Korkuteli Belediye Spordan maçın 47. Dakikasında Selimcan kaydederken takımına da 3 puanı kazandırarak evine galibiyetle dönmenin sevincini yaşadı.
Antalya Spor Amatör kümede mücadele eden Kemer Belediye Spor kendi evinde Korkuteli Belediye Sporu ağırladı.
Bu gün saat 14.00 Kemer İlçe Stadında başlayan karşılaşmayı Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve Kemer Belediye Spor yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şeref türbininde izlediler.
Maçı Antalya Bölgesi C Klasman hakemlerinden Kemal Öğen, Ömer Sait Arıbaş ve Görkem Hardal hakem üçlüsü yönetirken, Gözlemci Turan Ökçün ve Saha Komiserliğini ise Mehmet Kartal yaptı.
6 kırmızı karttın çıktığı maçta, maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular sahada yumruklaşınca hakem Korkuteli Belediye spora 1, Kemer Belediye Spora ise 3 Kırmızı kart gösterdi. Maç içinde ise Maçın 90. Dakikasında Kemer Belediye Spordan Ali Haydar ile Korkuteli Belediye Spordan yedek kulübesinden sahaya giren Suat Ünal kırmızı kartla oyundan ihraç edilirken bu maçta futbolcular 6. Kırmızı kartla cezalandırdılar. Maç sonunda Kemer Belediye Spordan, Ali Can, İlker Yıldız ve Mehmet Emin, Korkuteli Belediye Spordan ise kaleci Hüseyin Ayan Kırmızı kart cezalısı.
Maçta tek golü Korkuteli Belediye Spordan maçın 47. Dakikasında Selimcan kaydederken takımına da 3 puanı kazandırarak evine galibiyetle dönmenin sevincini yaşadı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.