İsmail Amca Dualarla Anıldı!

YAŞAM 26.03.2022 - 15:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2930+ kez okundu.
 

İsmail Amca Dualarla Anıldı!

İsmail Hakkı Gül İçin Önce Mevlit Okutuldu Sonra Yemek Dağıtıldı!

Geçtiğimiz yıl Kemer’de vefat eden İş İnsanı Turizmci İsmail Hakkı Gül için Kızları, Ümmühan, Neriman ve Hale Gül tarafından bugün Kemer Aslanbucak halk gıda pazarında mevlit okutuldu. Mevlit törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Merhumun Damadı, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri; Ahmet Can, Cumali Afşin, Ferhan Fidan, Recep Yılmaz, Mustafa Tıraş, Emrah Ayhan, Semih Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer Teşkilat Başkanı ve ASAT Sorumlusu Hüseyin İnan, Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Muhtarlar, iş insanları turizmciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kemer Aslanbucak mahallesi kapalı Pazar yerinde yapılan programa havanın soğuk olmasına rağmen çok yoğun katılım sağlandı. İsmail Hakkı Gül için ailesi, yakınları ve arkadaşları dua etti, Kur'an-ı Kerim okudu. Kuranı Kerim okunmasının ardından davetlilere yemek ve tatlı ikram edildi. Haber: Reşat Aydoğdu
İsmail Hakkı Gül İçin Önce Mevlit Okutuldu Sonra Yemek Dağıtıldı!
Geçtiğimiz yıl Kemer’de vefat eden İş İnsanı Turizmci İsmail Hakkı Gül için Kızları, Ümmühan, Neriman ve Hale Gül tarafından bugün Kemer Aslanbucak halk gıda pazarında mevlit okutuldu.
Mevlit törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Merhumun Damadı, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri; Ahmet Can, Cumali Afşin, Ferhan Fidan, Recep Yılmaz, Mustafa Tıraş, Emrah Ayhan, Semih Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer Teşkilat Başkanı ve ASAT Sorumlusu Hüseyin İnan, Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Muhtarlar, iş insanları turizmciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kemer Aslanbucak mahallesi kapalı Pazar yerinde yapılan programa havanın soğuk olmasına rağmen çok yoğun katılım sağlandı. İsmail Hakkı Gül için ailesi, yakınları ve arkadaşları dua etti, Kur'an-ı Kerim okudu.
Kuranı Kerim okunmasının ardından davetlilere yemek ve tatlı ikram edildi.
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.