YIKIM NASIL DURDU AZİZ’İM?

ASAYİŞ 03.06.2021 - 12:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2585+ kez okundu.
 

YIKIM NASIL DURDU AZİZ’İM?

Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül adına yaptırılan ve plana aykırı yapılan kaçakları bulunan 2 katlı villanın yıkımı, Neşe Gül’ün avukatı Antalyaspor’un çiçeği burnunda başkanı Aziz Çetin’in başvurusu üzerine 27 Mayıs 2021’de 5. Bölge İdare Mahkemesi’nin ‘yürütmeyi durdurma’ kararı alındı.

Yüzyüze gazetesi Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül'ün eşine ait kaçak villanın yıkım kararının şaibeli bir şekilde durdurulmasını manşetine taşıdı...  İşte o haber... KARAR ALANDI Kemer Belediyesi tarafından Kuzdere Mahallesi'nde 14 Aralık 2017 tarihinde dönemin Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül adına kayıtlı, zemin ve 2 kat için toplam 225 metrekarelik inşaat yapı ruhsatı alınan villanın, 652 metrekare ve ilave havuz olarak inşa edildiğini belirleyerek para cezası ve yıkım kararı almıştı. ÇETİN SAVUNMA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yapılan ihbar üzerine harekete geçen Kemer Belediyesi, bahsi geçen villa için kontrolleri gerçekleştirdikten sonra Kemer, Antalya ve Konya’da açılan davalar ile ilgili yasal süreyi bekleyerek yıkımı gerçekleştirme kararı aldı. Ta ki, Neşe Gül’ün avukatı Aziz Çetin yürütmeyi durdurma için devreye girene kadar. KİMLERİN AVUKATI 27 Mayıs 2021’de 5. Bölge İdare Mahkemesi’nden ‘yürütmeyi durdurma’ kararı alan Avukat Aziz Çetin’in aynı zamanda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da avukatı olması dikkat çekti. Öte yandan, genelde ağır ceza davaları ile ilgilendiği bilinen Çetin’in yıkım gerçekleştirilmeden ‘yürütmeyi durdurma’ kararı çıkartması, büyük başarı (!) olarak değerlendirildi.  
Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül adına yaptırılan ve plana aykırı yapılan kaçakları bulunan 2 katlı villanın yıkımı, Neşe Gül’ün avukatı Antalyaspor’un çiçeği burnunda başkanı Aziz Çetin’in başvurusu üzerine 27 Mayıs 2021’de 5. Bölge İdare Mahkemesi’nin ‘yürütmeyi durdurma’ kararı alındı.

Yüzyüze gazetesi Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül'ün eşine ait kaçak villanın yıkım kararının şaibeli bir şekilde durdurulmasını manşetine taşıdı... 

İşte o haber...

KARAR ALANDI

Kemer Belediyesi tarafından Kuzdere Mahallesi'nde 14 Aralık 2017 tarihinde dönemin Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül adına kayıtlı, zemin ve 2 kat için toplam 225 metrekarelik inşaat yapı ruhsatı alınan villanın, 652 metrekare ve ilave havuz olarak inşa edildiğini belirleyerek para cezası ve yıkım kararı almıştı.

ÇETİN SAVUNMA

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yapılan ihbar üzerine harekete geçen Kemer Belediyesi, bahsi geçen villa için kontrolleri gerçekleştirdikten sonra Kemer, Antalya ve Konya’da açılan davalar ile ilgili yasal süreyi bekleyerek yıkımı gerçekleştirme kararı aldı. Ta ki, Neşe Gül’ün avukatı Aziz Çetin yürütmeyi durdurma için devreye girene kadar.

KİMLERİN AVUKATI

27 Mayıs 2021’de 5. Bölge İdare Mahkemesi’nden ‘yürütmeyi durdurma’ kararı alan Avukat Aziz Çetin’in aynı zamanda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da avukatı olması dikkat çekti. Öte yandan, genelde ağır ceza davaları ile ilgilendiği bilinen Çetin’in yıkım gerçekleştirilmeden ‘yürütmeyi durdurma’ kararı çıkartması, büyük başarı (!) olarak değerlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.