"HER FİRAVUNUN BİR MUSA'SI VARDIR"

GÜNDEM 03.12.2021 - 19:32, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2181+ kez okundu.
 

"HER FİRAVUNUN BİR MUSA'SI VARDIR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TÜİK 'ten istediği randevuya olumlu yanıt verilmemesi üzerine ekibiyle birlikte kurum önüne giderek açıklamalarda bulundu...

AÇIKLAMA SONRASI TWEET ATTI CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TÜİK önünde yaptığı açıklamadan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak  “Randevu vermeyen TÜİK’e gittim. Aylardan Aralık ayı. Milyonlarca emekçinin ücret artışı bu yalan dolan TÜİK rakamları üzerinden yapılacak. Zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur. Kimse unutmasın, her Firavun’un bir Musa’sı vardır. Akıllarını başlarına toplasınlar! ” ifadelerini kullandı.   Randevu vermeyen TÜİK’e gittim. Aylardan Aralık ayı. Milyonlarca emekçinin ücret artışı bu yalan dolan TÜİK rakamları üzerinden yapılacak. Zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur. Kimse unutmasın, her Firavun’un bir Musa’sı vardır. Akıllarını başlarına toplasınlar!  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TÜİK 'ten istediği randevuya olumlu yanıt verilmemesi üzerine ekibiyle birlikte kurum önüne giderek açıklamalarda bulundu...

AÇIKLAMA SONRASI TWEET ATTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TÜİK önünde yaptığı açıklamadan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak  “Randevu vermeyen TÜİK’e gittim. Aylardan Aralık ayı. Milyonlarca emekçinin ücret artışı bu yalan dolan TÜİK rakamları üzerinden yapılacak. Zulmü her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur. Kimse unutmasın, her Firavun’un bir Musa’sı vardır. Akıllarını başlarına toplasınlar! ” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.