KEMER'DEN İYİ PARTİYE TOPLU KATILIM

SİYASET 03.12.2021 - 18:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2222+ kez okundu.
 

KEMER'DEN İYİ PARTİYE TOPLU KATILIM

İYİ Partiye toplu katılımlar devam ediyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) Kemer ilçe başkanı Alaaddin Özdemir ve arkadaşları toplu olarak İYİ Partiye katıldılar.

Büyük Birlik Partisi Kemer ilçe başkanı Alaaddin Özdemir ve ekibi toplu olarak İYİ Parti saflarına katıldılar. İYİ Parti Kemer ilçe başkanı Hüseyin Çelik ve ilçe başkan yardımcısı Hüseyin İnan'ın da hazır bulunduğu katılımda BBP'den İYİ Partiye geçenlere rozetleri takıldı. İYİ Parti il başkanı Mehmet Başaran'ın yaptığı açıklamada, "Büyük Birlik Partisi Kemer Eski İlçe Başkanı Alaaddin Özdemir ve arkadaşları da partimize katılarak gücümüze güç kattılar. Rozetlerini Kemer İlçe Başkanımız Hüseyin Çelik ve İlçe Başkan Yardımcımız Hüseyin İnan ile birlikte taktık. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde, Milletimizi refaha kavuşturacak kadrolar ve projelerle biz hazırız. İnanıyoruz. Başaracağız!" dedi.
İYİ Partiye toplu katılımlar devam ediyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) Kemer ilçe başkanı Alaaddin Özdemir ve arkadaşları toplu olarak İYİ Partiye katıldılar.
Büyük Birlik Partisi Kemer ilçe başkanı Alaaddin Özdemir ve ekibi toplu olarak İYİ Parti saflarına katıldılar. İYİ Parti Kemer ilçe başkanı Hüseyin Çelik ve ilçe başkan yardımcısı Hüseyin İnan'ın da hazır bulunduğu katılımda BBP'den İYİ Partiye geçenlere rozetleri takıldı.
İYİ Parti il başkanı Mehmet Başaran'ın yaptığı açıklamada, "Büyük Birlik Partisi Kemer Eski İlçe Başkanı Alaaddin Özdemir ve arkadaşları da partimize katılarak gücümüze güç kattılar. Rozetlerini Kemer İlçe Başkanımız Hüseyin Çelik ve İlçe Başkan Yardımcımız Hüseyin İnan ile birlikte taktık. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde, Milletimizi refaha kavuşturacak kadrolar ve projelerle biz hazırız. İnanıyoruz. Başaracağız!" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.