"HAYDİ HANIMLAR GETİR SAT" GÜNLERİ

KÜLTÜR 13.08.2020 - 22:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2345+ kez okundu.
 

"HAYDİ HANIMLAR GETİR SAT" GÜNLERİ

Kepez Belediyesi, ev ekonomisine katkı sunmak isteyen hanımlara Kepez Kent Meydanı’nda her hafta ikinci el eşyalarını satma imkanı sunacak.

Kepez Belediyesi, kadınlara özel bir çalışmaya daha imza atıyor. Başkan Hakan Tütüncü’nün göreve geldiği 2009 yılından itibaren kadın ve kadın emeğine büyük önem veren Kepez Belediyesi, ev ekonomisine katkı sunmak isteyen hanımlara evlerindeki ikinci el eşyaları satma imkanı sunacak. Kepez Belediyesi, ‘Haydi hanımlar getir sat’ günleri ile Kepez Kent Meydanı’nın kapılarını kadınlara aralayacak. 22 Ağustos Cumartesi gününden itibaren, her hafta 10.00 ile 22.00 saatleri arasında hanımlar, evlerindeki ikinci el eşyaları satma fırsatı bulacaklar. ‘Haydi hanımlar getir sat’ günlerine katılmak isteyenler, 0 537 520 91 56 nolu telefondan bilgi alabilecekler.    
Kepez Belediyesi, ev ekonomisine katkı sunmak isteyen hanımlara Kepez Kent Meydanı’nda her hafta ikinci el eşyalarını satma imkanı sunacak.

Kepez Belediyesi, kadınlara özel bir çalışmaya daha imza atıyor.

Başkan Hakan Tütüncü’nün göreve geldiği 2009 yılından itibaren kadın ve kadın emeğine büyük önem veren Kepez Belediyesi, ev ekonomisine katkı sunmak isteyen hanımlara evlerindeki ikinci el eşyaları satma imkanı sunacak. Kepez Belediyesi,

‘Haydi hanımlar getir sat’ günleri ile Kepez Kent Meydanı’nın kapılarını kadınlara aralayacak. 22 Ağustos Cumartesi gününden itibaren, her hafta 10.00 ile 22.00 saatleri arasında hanımlar, evlerindeki ikinci el eşyaları satma fırsatı bulacaklar.

‘Haydi hanımlar getir sat’ günlerine katılmak isteyenler, 0 537 520 91 56 nolu telefondan bilgi alabilecekler.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.