BAŞARAN, BU İKTİDAR GİDİCİ

SİYASET 26.09.2021 - 21:39, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2884+ kez okundu.
 

BAŞARAN, BU İKTİDAR GİDİCİ

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, ülkeyi yönetemeyen AKP iktidarının artık sonunun yaklaştığını iddia etti. Başaran, Antalya’da İYİ Parti’ye olan desteğin çığ gibi büyüdüğünü de kaydetti

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, 19 yıllık AKP iktidarının ülkeyi yaşanamaz hale getirdiğini belirterek, “Artık bunlar son çırpınışlar. Ülkeye yaşattıkları bu kadar sıkıntıdan sonda ağızlarıyla kuş tutsalar bile vatandaşın desteğini alamazlar” diye konuştu. İYİ Parti İl Başkanı olarak, sürekli vatandaşla iç içe olduğunu ve Antalya’nın tüm ilçelerini Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar köylerine varıncaya kadar tek tek ziyaret ettiğini kaydeden Başaran, “Köylüsünden işçisine, memurundan esnafına kadar bütün vatandaşlarımız tepkili. Hepsi adeta ağız birliği etmişçesine ülkenin iyi yönetilemediğinden dert yanıyor. Vatandaş bize ‘gelin ülkeyi bunların elinden kurtarın’ diye dert yanıyor” dedi. DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR Antalya’da İYİ Parti’ye olan desteğin çığ gibi büyüdüğünü de hatırlatan Başkan Başaran, “Gittiğimiz her yerde, vatandaşlarımızın ilgi ve alakasıyla karşılaşıyoruz. Önceden çok istese de ‘başımıza bir şey gelir’ korkusuyla bizlerle konuşmaktan kaçınan insanlarımız, artık ‘bizi de İYİ Parti’ye üye yapın. Meral Akşener’e güveniyoruz. Ülkeyi ona emanet edelim’ demeye başladı. Açıkçası bizler de vatandaşlarımızın bu desteğine layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarına elimizden geldiğince çare olmaya çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki; Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde vatandaşlarımızın desteğiyle ülkeyi AKP iktidarından kurtaracağız” diye konuştu.
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, ülkeyi yönetemeyen AKP iktidarının artık sonunun yaklaştığını iddia etti. Başaran, Antalya’da İYİ Parti’ye olan desteğin çığ gibi büyüdüğünü de kaydetti
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, 19 yıllık AKP iktidarının ülkeyi yaşanamaz hale getirdiğini belirterek, “Artık bunlar son çırpınışlar. Ülkeye yaşattıkları bu kadar sıkıntıdan sonda ağızlarıyla kuş tutsalar bile vatandaşın desteğini alamazlar” diye konuştu. İYİ Parti İl Başkanı olarak, sürekli vatandaşla iç içe olduğunu ve Antalya’nın tüm ilçelerini Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar köylerine varıncaya kadar tek tek ziyaret ettiğini kaydeden Başaran,
“Köylüsünden işçisine, memurundan esnafına kadar bütün vatandaşlarımız tepkili. Hepsi adeta ağız birliği etmişçesine ülkenin iyi yönetilemediğinden dert yanıyor. Vatandaş bize ‘gelin ülkeyi bunların elinden kurtarın’ diye dert yanıyor” dedi.
DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Antalya’da İYİ Parti’ye olan desteğin çığ gibi büyüdüğünü de hatırlatan Başkan Başaran, “Gittiğimiz her yerde, vatandaşlarımızın ilgi ve alakasıyla karşılaşıyoruz. Önceden çok istese de ‘başımıza bir şey gelir’ korkusuyla bizlerle konuşmaktan kaçınan insanlarımız, artık ‘bizi de İYİ Parti’ye üye yapın. Meral Akşener’e güveniyoruz.
Ülkeyi ona emanet edelim’ demeye başladı. Açıkçası bizler de vatandaşlarımızın bu desteğine layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarına elimizden geldiğince çare olmaya çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki; Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde vatandaşlarımızın desteğiyle ülkeyi AKP iktidarından kurtaracağız” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.