Araç sahipleri çıldıracak!

EKONOMİ 10.05.2022 - 11:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2673+ kez okundu.
 

Araç sahipleri çıldıracak!

Yeniden tırmanışa geçen petrol fiyatları sonrasında kötü haber geldi. 110 doları aşan brent petrol fiyatları pompaya da benzin zammı ve motorin zammı olarak yansımaya hazırlanıyor.

Araç sahipleri çıldıracak! Benzin ve motorine yine zam göründü   Brent petrolde piyasalar yeni haftaya G7 ülkelerinin Rus petrolüne yönelik ambargo kararı ve Suudi Arabistan'ın Asya hamlesiyle başladı. ABD ham petrolü dalgalı bir açılışın ardından 110 dolar civarına otururken, Brent petrol de 112 dolara geldi. Türkiye'de akaryakıt fiyatları 20 TL civarında seyrederken yen zam beklentisi oluştu. Sektör temsilcileri "Petrol fiyatının düşmemesi halinde benzin ve motorine peş peşe zamlar yapılacaktır. Araç sahiplerinin büyük çoğunluğu depoyu fullemekte zorlanacaktır" yorumunu yaptı. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre 11 Mayıs Çarşamba gününden geçerli olmak üzere benzinin litresine 1 lira 12 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Yeniden tırmanışa geçen petrol fiyatları sonrasında kötü haber geldi. 110 doları aşan brent petrol fiyatları pompaya da benzin zammı ve motorin zammı olarak yansımaya hazırlanıyor.
Araç sahipleri çıldıracak! Benzin ve motorine yine zam göründü
 
Brent petrolde piyasalar yeni haftaya G7 ülkelerinin Rus petrolüne yönelik ambargo kararı ve Suudi Arabistan'ın Asya hamlesiyle başladı. ABD ham petrolü dalgalı bir açılışın ardından 110 dolar civarına otururken, Brent petrol de 112 dolara geldi.
Türkiye'de akaryakıt fiyatları 20 TL civarında seyrederken yen zam beklentisi oluştu.
Sektör temsilcileri "Petrol fiyatının düşmemesi halinde benzin ve motorine peş peşe zamlar yapılacaktır. Araç sahiplerinin büyük çoğunluğu depoyu fullemekte zorlanacaktır" yorumunu yaptı.
Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre 11 Mayıs Çarşamba gününden geçerli olmak üzere benzinin litresine 1 lira 12 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.