ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BU İŞGALE SON VERMELİ
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BU İŞGALE SON VERMELİ
Alanya Orhan Mahallesi’nde özel bir şirketin kamuya ait anayolu işgal etmesi tepki çekti. Vatandaşlar can güvenliğinin hiçe sayıldığını söylüyor.
Alanya Orhan Mahallesi’nde özel bir şirketin kamuya ait anayolu işgal etmesi tepki çekti. Vatandaşlar can güvenliğinin hiçe sayıldığını söylüyor.
Alanya Orhan Mahallesi’nde güneş paneli kurulumu yapan özel bir şirketin, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait anayolu izinsiz ve plansız şekilde işgal ettiği iddiaları kamuoyunda büyük rahatsızlık yarattı. Hiçbir trafik düzenlemesi yapılmadan, güvenlik önlemleri alınmadan gerçekleştirilen uygulamanın hem sürücüler hem de yayalar için ciddi risk oluşturduğu belirtiliyor.
Bölgede yaşayan vatandaşlar, söz konusu yolun ilerleyen süreçte genişletilmesinin planlandığını hatırlatarak, yapılan bu işgalin sadece bugünü değil geleceği de tehlikeye attığını ifade ediyor. Kamuya ait bir yolun, özel bir şirket tarafından adeta kendi mülküymüş gibi kullanılmasına tepki gösteren mahalle sakinleri, yetkililerin sessizliğini eleştiriyor.
Uzmanlar, anayol üzerinde yapılan kontrolsüz çalışmaların kazalara davetiye çıkardığını, olası bir olumsuzlukta telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabileceğini vurguluyor.
Kamu malının sahipsiz olmadığına dikkat çeken vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumların derhal müdahale etmesini, işgalin sona erdirilmesini ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlemlerin gecikmeden başlatılmasını talep ediyor.
Yetkililerden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kamuoyu bu tehlikeli ihmale karşı acil adım atılmasını bekliyor.

Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.