ALANYASPOR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

EĞİTİM 28.09.2021 - 22:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1813+ kez okundu.
 

ALANYASPOR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Alanya'da faaliyet gösteren Klassika-M Rus Okulu'nda düzenlenen etkinlikte Alanyasporlu futbolcular öğrencilerin sorularını yanıtlayarak formalarını imzaladı.

  Etkinliğe, Başkan Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı  Enver Vural, Genel Sekreter Mevlüt Görücü, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Klassika-M Alanya Rus Okulu'nun kurucusu olan Yönetim Kurulu Üyesi  Cuma Kadıoğlu, Teknik Direktör Bülent Korkmaz, futbolcular Efecan Karaca, Juanfran, Umut Güneş, Davidson, Furkan Bayır ve İsmail Zehir katıldı. ALANYASPOR Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kadıoğlu kardeşlerin eğitime ne kadar önem verdiğini biliyoruz ve teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Okul projemize pandemi sürecinde ara vermiştik. Bu sayede tekrar başladık. Bizi davet ettiğiniz için teşekkür eder, başarılar dilerim." dedi.
Alanya'da faaliyet gösteren Klassika-M Rus Okulu'nda düzenlenen etkinlikte Alanyasporlu futbolcular öğrencilerin sorularını yanıtlayarak formalarını imzaladı.
 

Etkinliğe, Başkan Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı  Enver Vural, Genel Sekreter Mevlüt Görücü, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Klassika-M Alanya Rus Okulu'nun kurucusu olan Yönetim Kurulu Üyesi  Cuma Kadıoğlu, Teknik Direktör Bülent Korkmaz, futbolcular Efecan Karaca, Juanfran, Umut Güneş, Davidson, Furkan Bayır ve İsmail Zehir katıldı.

ALANYASPOR Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kadıoğlu kardeşlerin eğitime ne kadar önem verdiğini biliyoruz ve teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Okul projemize pandemi sürecinde ara vermiştik. Bu sayede tekrar başladık. Bizi davet ettiğiniz için teşekkür eder, başarılar dilerim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.