Alanya Siyasetinde Çakan Başkanlar dönemi

SAĞLIK 02.02.2021 - 14:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2030+ kez okundu.
 

Alanya Siyasetinde Çakan Başkanlar dönemi

Alanya da her ikisi de avukat olan Mevlüt Çakan ve Ahmet Çakan iki ayrı siyasi partinin ilçe başkanı olarak göreve başladı.

Her ikisi de otuz yaş altı olan Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve Deva Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan, İlçe başkanlığı görevine başladılar. Av. Mevlüt Çakan, bir kaç ay önce ilçe kongresini tamamlayarak Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanlığı göreve başlarken, Deva Partisi İlçe Başkanlığı Görev Mazbatasını alan Av. Ahmet Çakan da Alanya İlçe Başkanlığı koltuğuna oturdu. Her ikiside Alanyalı ve avukat olan Çakan başkanlar, genç, dinamik duruşlarıyla da Alanya da dikkat çekiyor. Genç başkanların Alanya siyasetine damga vurmaları bekleniyor. Haber. Zeki Demir
Alanya da her ikisi de avukat olan Mevlüt Çakan ve Ahmet Çakan iki ayrı siyasi partinin ilçe başkanı olarak göreve başladı.
Her ikisi de otuz yaş altı olan Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve Deva Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan, İlçe başkanlığı görevine başladılar. Av. Mevlüt Çakan, bir kaç ay önce ilçe kongresini tamamlayarak Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanlığı göreve başlarken, Deva Partisi İlçe Başkanlığı Görev Mazbatasını alan Av. Ahmet Çakan da Alanya İlçe Başkanlığı koltuğuna oturdu.
Her ikiside Alanyalı ve avukat olan Çakan başkanlar, genç, dinamik duruşlarıyla da Alanya da dikkat çekiyor. Genç başkanların Alanya siyasetine damga vurmaları bekleniyor.
Haber. Zeki Demir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.