ALANYA BELEDİYESİ’NDEN ÖZ ŞEFKAT VE ŞİDDETSİZ İLETİŞİM ATÖLYESİ

EĞİTİM 03.10.2025 - 19:28, Güncelleme: 03.10.2025 - 19:28 79 kez okundu.
 

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN ÖZ ŞEFKAT VE ŞİDDETSİZ İLETİŞİM ATÖLYESİ

Alanya Belediyesi Kadın Politikaları ve Aile Destek Merkezi, kadınlara yönelik hayata geçirdiği ilk atölye çalışmasını tamamladı. Etkinlikte, kadınların öz şefkat duygusunu güçlendirmeleri ve şiddetsiz iletişim becerilerini geliştirmeleri hedeflendi.

Kadın Politikaları ve Aile Destek Merkezi tarafından ilk kez düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Danışmanı Faruk Konukçu da katıldı. Psikolog eşliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmasında kadınlar, bilgileri uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı buldu. Atölye, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturumda gerçekleştirildi. ATÖLYE ÇALIŞMALARI ÇEŞİTLENDİRİLECEK Alanya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, kadınların kişisel gelişimine katkıda bulunacak bu tür çalışmalara devam edileceği belirtilirken, farklı konu ve içeriklerle yeni atölye çalışmalarının düzenleneceği kaydedildi. Destek almak isteyen tüm kadınların merkeze başvurarak bu çalışmalara katılabileceği ifade edilirken, kadınların toplumsal yaşamda daha güçlü ve bilinçli bireyler olmaları için destek sağlamak amaçlanıyor.
Alanya Belediyesi Kadın Politikaları ve Aile Destek Merkezi, kadınlara yönelik hayata geçirdiği ilk atölye çalışmasını tamamladı. Etkinlikte, kadınların öz şefkat duygusunu güçlendirmeleri ve şiddetsiz iletişim becerilerini geliştirmeleri hedeflendi.

Kadın Politikaları ve Aile Destek Merkezi tarafından ilk kez düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Danışmanı Faruk Konukçu da katıldı. Psikolog eşliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmasında kadınlar, bilgileri uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı buldu. Atölye, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturumda gerçekleştirildi.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI ÇEŞİTLENDİRİLECEK

Alanya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, kadınların kişisel gelişimine katkıda bulunacak bu tür çalışmalara devam edileceği belirtilirken, farklı konu ve içeriklerle yeni atölye çalışmalarının düzenleneceği kaydedildi. Destek almak isteyen tüm kadınların merkeze başvurarak bu çalışmalara katılabileceği ifade edilirken, kadınların toplumsal yaşamda daha güçlü ve bilinçli bireyler olmaları için destek sağlamak amaçlanıyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.