ALANYA BELEDİYESİ İBADET ALANLARINI DEZENFEKTE ETTİ

SAĞLIK 28.05.2020 - 17:28, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1866+ kez okundu.
 

ALANYA BELEDİYESİ İBADET ALANLARINI DEZENFEKTE ETTİ

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Koronavirüs nedeniyle askıya alınan ve yarın yeniden başlayacak toplu ibadetler öncesi, ibadet alanlarında temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.

  Yurt genelinde COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını gerekçesiyle uygulanan kısıtlamalar aşama aşama kaldırılmaya devam ederken, toplu ibadetlerinde gerekli tedbirleri alınarak gerçekleştirilmesi kararı sonrası Alanya Belediyesi harekete geçti. 29 Mayıs Cuma günü kılınacak Cuma Namazı itibariyle yeniden başlayacak toplu ibadetler, sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilecek. Alanya Belediyesi, ibadete uygun olarak belirlenen alanlarda halk sağlığının korunması için hazırlıklara ve dezenfeksiyon işlemlerine başladı. 84 NOKTADA TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar ile Alanya Belediyesi Temizlik İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personellerinden oluşan ekipler, şehrin doğusundan batısına Cuma namazı için belirlenen 84 namaz kılma alanında önce süpürme ve yıkama sonrasında ise dezenfekte çalışmaları yaptı. Koronavirüs ile mücadele planı dahilinde Alanya Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden, kendi koruyucu tedbirlerini alarak vatandaşlar için hizmet vermeye devam ediyor. ADEM MURAT YÜCEL’DEN SABIR MESAJI Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, çalışmalara ve sürece ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu hassas süreci mümkün olabilecek en az zararla atlatabilmek için toplumun tüm kesimlerinin üzerine düşen vazifeyi, sorumluluk bilinciyle yerine getirmesini, dikkatli ve duyarlı davranmasını umuyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal mesafe kurallarına riayet ederek, maske kullanarak ve lüzum gerektirmediği sürece evde kalarak bir süre daha sabır göstermelerini önemle rica ediyorum” dedi.
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Koronavirüs nedeniyle askıya alınan ve yarın yeniden başlayacak toplu ibadetler öncesi, ibadet alanlarında temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.

 

Yurt genelinde COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını gerekçesiyle uygulanan kısıtlamalar aşama aşama kaldırılmaya devam ederken, toplu ibadetlerinde gerekli tedbirleri alınarak gerçekleştirilmesi kararı sonrası Alanya Belediyesi harekete geçti. 29 Mayıs Cuma günü kılınacak Cuma Namazı itibariyle yeniden başlayacak toplu ibadetler, sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilecek. Alanya Belediyesi, ibadete uygun olarak belirlenen alanlarda halk sağlığının korunması için hazırlıklara ve dezenfeksiyon işlemlerine başladı.

84 NOKTADA TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar ile Alanya Belediyesi Temizlik İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personellerinden oluşan ekipler, şehrin doğusundan batısına Cuma namazı için belirlenen 84 namaz kılma alanında önce süpürme ve yıkama sonrasında ise dezenfekte çalışmaları yaptı. Koronavirüs ile mücadele planı dahilinde Alanya Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden, kendi koruyucu tedbirlerini alarak vatandaşlar için hizmet vermeye devam ediyor.

ADEM MURAT YÜCEL’DEN SABIR MESAJI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, çalışmalara ve sürece ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu hassas süreci mümkün olabilecek en az zararla atlatabilmek için toplumun tüm kesimlerinin üzerine düşen vazifeyi, sorumluluk bilinciyle yerine getirmesini, dikkatli ve duyarlı davranmasını umuyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal mesafe kurallarına riayet ederek, maske kullanarak ve lüzum gerektirmediği sürece evde kalarak bir süre daha sabır göstermelerini önemle rica ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.