YEŞİL KEMER ÜZDÜ 0-1

SPOR 25.03.2024 - 01:23, Güncelleme: 25.03.2024 - 01:23 1267+ kez okundu.
 

YEŞİL KEMER ÜZDÜ 0-1

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Mavikent Belediye Sporu 7-1 mağlup eden Yeşil Kemer SK deplasmanda Adrasan Spora 1-0 mağlup oldu.

Mavikent Stadında saat 15.00 de başlayan karşılaşmayı Arif Çağlar A.Çınar Dinler ve A.Zeki Günay hakem üçlüsü yönetirken maçın gözlemcisi Ufuk Çalış ve Saha Komiseri olarak Ekincan Yurduseven görev yaptı. Maçı 69. dakikasında Ahmet Çamaş Kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı uzak köşeye sağ çaprazdan sert bir plase vurarak topu filelere gönderdi. maçın 82. dakikasında Olcay meydan yaklaşık 25. metreden sert şutunu Kaleci Orhan parmakları ile çeldi top üst direkten geri döndü. maçta başka önemli bir pozisyon olmadı ve maçı ev sahibi Adrasan Spor 1-0 kazanarak lider Yeşil Kemer Sporu liderlik koltuğundan etti.
Geçtiğimiz hafta kendi evinde Mavikent Belediye Sporu 7-1 mağlup eden Yeşil Kemer SK deplasmanda Adrasan Spora 1-0 mağlup oldu.
Mavikent Stadında saat 15.00 de başlayan karşılaşmayı Arif Çağlar A.Çınar Dinler ve A.Zeki Günay hakem üçlüsü yönetirken maçın gözlemcisi Ufuk Çalış ve Saha Komiseri olarak Ekincan Yurduseven görev yaptı.
Maçı 69. dakikasında Ahmet Çamaş Kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı uzak köşeye sağ çaprazdan sert bir plase vurarak topu filelere gönderdi.
maçın 82. dakikasında Olcay meydan yaklaşık 25. metreden sert şutunu Kaleci Orhan parmakları ile çeldi top üst direkten geri döndü.
maçta başka önemli bir pozisyon olmadı ve maçı ev sahibi Adrasan Spor 1-0 kazanarak lider Yeşil Kemer Sporu liderlik koltuğundan etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.