YILDIRIM MÜDAHALE!

SİYASET 30.10.2021 - 00:41, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1058+ kez okundu.
 

YILDIRIM MÜDAHALE!

UBP Kurultayına müdahalenin odağındaki AKP’li Binali Yıldırım hiçbir şey olmamış gibi hafta sonu yapılacak kurultaya katılmak için Kıbrıs’a geliyor. Memleketi çiftliğe çevirenler arsızlıkta sınır tanımıyor.

PİŞKİNLİKTE SON NOKTA Bir yıl önceki kurultayda Hasan Taçoy’un kazanamayacağı görülünce Faiz Sucuoğlu’nu arayarak yarıştan çektiren Binali Yıldırım, hakkındaki onca suçlamaya rağmen UBP Kurultayında konuşma yapmak üzere davet edildi. Yıldırım ve ekibinin son ana kadar müdahaleden vazgeçmeyeceği belirtiliyor. TAÇOY’UN OYUNLARI Ersan Saner’in görüntülerinin yayılmasında parti içi komplocu güruhu işaret eden Sucuoğlu ise son üç dönemdeki başkana da bu grup aracılığıyla oyun oynandığını belirtti. Hasan Taçoy’un bu grubun olmazsa olmazı olduğunu ifade eden Sucuoğlu, “2013’te de partiyi darmadağın eden bunlar değil miydi?” dedi. KENDİ HÜKÜMETİNE KARŞI İMZA Sucuoğlu birkaç kişiden oluşan bu grubun içindeki Taçoy için, “UBP’li tek kişidir ki 2013’te kendi hükümetine karşı verilen gensoruya imza atarak hükümeti düşürmüştür. Dünya tarihinde böyle bir şey yoktur. Herkes haddini bilecek. Oyun içinde oyun, yalan içinde yalan bir yaşam tarzı oldu” ifadelerini kullandı. Haber: bugunkibris.com
UBP Kurultayına müdahalenin odağındaki AKP’li Binali Yıldırım hiçbir şey olmamış gibi hafta sonu yapılacak kurultaya katılmak için Kıbrıs’a geliyor. Memleketi çiftliğe çevirenler arsızlıkta sınır tanımıyor.

PİŞKİNLİKTE SON NOKTA

Bir yıl önceki kurultayda Hasan Taçoy’un kazanamayacağı görülünce Faiz Sucuoğlu’nu arayarak yarıştan çektiren Binali Yıldırım, hakkındaki onca suçlamaya rağmen UBP Kurultayında konuşma yapmak üzere davet edildi.
Yıldırım ve ekibinin son ana kadar müdahaleden vazgeçmeyeceği belirtiliyor.

TAÇOY’UN OYUNLARI
Ersan Saner’in görüntülerinin yayılmasında parti içi komplocu güruhu işaret eden Sucuoğlu ise son üç dönemdeki başkana da bu grup aracılığıyla oyun oynandığını belirtti. Hasan Taçoy’un bu grubun olmazsa olmazı olduğunu ifade eden Sucuoğlu, “2013’te de partiyi darmadağın eden bunlar değil miydi?” dedi.

KENDİ HÜKÜMETİNE KARŞI İMZA
Sucuoğlu birkaç kişiden oluşan bu grubun içindeki Taçoy için, “UBP’li tek kişidir ki 2013’te kendi hükümetine karşı verilen gensoruya imza atarak hükümeti düşürmüştür. Dünya tarihinde böyle bir şey yoktur. Herkes haddini bilecek. Oyun içinde oyun, yalan içinde yalan bir yaşam tarzı oldu” ifadelerini kullandı.

Haber: bugunkibris.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.