TANIK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

YAŞAM 05.09.2021 - 13:49, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2383+ kez okundu.
 

TANIK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Antalya Şube Başkanı Kepez ve Büyükşehir belediye meclis üyesi Dilaver Tanık’ın oğlu Tolunay, Siirtli iş insanı Fatih Yaşa’nın kızı Esma ile hayatını birleştirdi.

Tolunay Tanık, Esma Yaşa ile Mimar Sinan Kongre Merkezinde evlendi. Tören garsonların gelin ve damadı konfeti eşliğinde karşılamaları ile başladı. Dakikalarca konukların alkışladığı genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Siyaset ve iş dünyası gelin ve damadın bu mutlu gününe şahitlik etti. TANIK AİLESİNDE BİR İLK Dilaver ve Sema çiftinin ilk erkek evlatları Tolunay’ın düğünü sosyal medya da gündem oldu. Tanık çifti darısı oğlumuz Yusuf Çağatay’ın başına dedi. Dilaver Tanık, bir baba için oğlunun evlendirmek hem atası olarak vazifemiz hem de neslimizin kuşaktan kuşağa ilanıdır. Allah her babaya bir mutluluğu nasip etsin derken, Sema hanım benim bugün bir kızım oldu. Esma kızıma ve oğluma iki cihan saadeti diliyorum, mutlulukları daim olsun dedi.  TÖRENE KİMLER KATILDI? Törene çiftin anne ve babaları, akrabaları ve yakın dostları katıldı. Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, AK Parti MKYK üyesi Menderes Türel, AK Parti MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Lale, İstanbul Yalova ve Bursa Sider Başkanları Nimet Aytekin, Vedat Babaoğlu, Selim Demirel, iş adamı Aydın Özgen ile Ceylan Öztanık ve çok sayıda davetli katıldı. Tanık ve Yaşa ailelerini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.    
Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Antalya Şube Başkanı Kepez ve Büyükşehir belediye meclis üyesi Dilaver Tanık’ın oğlu Tolunay, Siirtli iş insanı Fatih Yaşa’nın kızı Esma ile hayatını birleştirdi.

Tolunay Tanık, Esma Yaşa ile Mimar Sinan Kongre Merkezinde evlendi. Tören garsonların gelin ve damadı konfeti eşliğinde karşılamaları ile başladı. Dakikalarca konukların alkışladığı genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Siyaset ve iş dünyası gelin ve damadın bu mutlu gününe şahitlik etti.

TANIK AİLESİNDE BİR İLK

Dilaver ve Sema çiftinin ilk erkek evlatları Tolunay’ın düğünü sosyal medya da gündem oldu. Tanık çifti darısı oğlumuz Yusuf Çağatay’ın başına dedi. Dilaver Tanık, bir baba için oğlunun evlendirmek hem atası olarak vazifemiz hem de neslimizin kuşaktan kuşağa ilanıdır. Allah her babaya bir mutluluğu nasip etsin derken, Sema hanım benim bugün bir kızım oldu. Esma kızıma ve oğluma iki cihan saadeti diliyorum, mutlulukları daim olsun dedi. 

TÖRENE KİMLER KATILDI?

Törene çiftin anne ve babaları, akrabaları ve yakın dostları katıldı. Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, AK Parti MKYK üyesi Menderes Türel, AK Parti MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Lale, İstanbul Yalova ve Bursa Sider Başkanları Nimet Aytekin, Vedat Babaoğlu, Selim Demirel, iş adamı Aydın Özgen ile Ceylan Öztanık ve çok sayıda davetli katıldı.

Tanık ve Yaşa ailelerini kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.