“Taksici Esnafı Özçelik’e rest çekti”

ASAYİŞ 18.11.2021 - 20:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1073+ kez okundu.
 

“Taksici Esnafı Özçelik’e rest çekti”

Rantı en yüksek esnaf odaları arasında yer alan, eski başkanının odada yapıldığı iddia edilen bazı usulsüz işler nedeniyle yargılandığı Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimi yaklaştıkça, tansiyon yükseliyor.

“BİZİ TEHDİT ETME” Her gün adaylara dair değişik bir olayın dedikodusunun yayıldığı Şoförler Odasında, dün çekilen bir video olaylara yeni bir boyut kazandırdı. Kundu’da bulunan bir taksi durağında çekilen videoda, bir taksici mevcut başkan Niyazi Özçelik’e serzenişte bulundu. 2018 yılında durak alanına Niyazi Özçelik tarafından döşetildiği ifade edilen “kilit taşlarını“ söken taksici, başkan Özçelik’e taşlarını geri alması çağrısında bulunuyor. İsminin Tezcan Çakır olduğunu öğrendiğimiz videoyu çeken kişi, Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’in destek istemek için durağı ziyaret ettiğini iddia ederek, “biz yıllardır kendisine destek verdik. Ve nasip oldu seçimi kazandın. Ama o gelmiş durağa  döşettiğini kilit taşını söylüyor. Oniki yıldır bir taş döşettin. Gönder kamyonu al taşını” dedi. Kilit taşlarını durak alanından sökerken görüntülenen Çakır, durak başkanının istifaya davet edildiğini ileri sürdü. Niyazi Özçelik’e “verdikleri oyların bedelini ödemek” zorunda olduğunu söyleyen taksici esnafı Tezcan Çakır, Özçelik’in kendilerini tehdit ettiğini dile getirdiği video konuşmasında “bizi tehdit etme” çağrısında bulunduktan sonra bazı büyük durakların başkanları senin yanında diye “burada oy kullanan 70-80 kişinin” hiç hakkı yok mu? Sorusunu sordu.    Diğer yandan geçtiğimiz günlerde Eski Şoförler Odası başkanı ve aynı zamanda tekrar başkan adayı olan Mehmet Ali Alkan’a Aksu bölgesinde yapılan bir düğüne katıldığı sırada önceki dönemde yaşadığı bir sorun nedeniyle saldırıda bulunulduğu iddia edilmiş, hatta Şoförlüğünü yapan kişinin yaralandığı ileri sürülmüştü. Alkan’dan konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Odaya yakın kaynaklar, seçim süreci yaklaştıkça gerginliğin arttığına dikkat çekerek, seçime daha iki ay süre varken yaşananlar iyi şeylerin habercisi değil değerlendirmesinde bulundular. Ve telafisi olmayan kötü olayların yaşanmaması için bir an önce gerekli önlemlerin vakit geçirilmeden alınması gerektiğinin de altı çiziliyor. Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik
Rantı en yüksek esnaf odaları arasında yer alan, eski başkanının odada yapıldığı iddia edilen bazı usulsüz işler nedeniyle yargılandığı Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimi yaklaştıkça, tansiyon yükseliyor.

“BİZİ TEHDİT ETME”

Her gün adaylara dair değişik bir olayın dedikodusunun yayıldığı Şoförler Odasında, dün çekilen bir video olaylara yeni bir boyut kazandırdı.

Kundu’da bulunan bir taksi durağında çekilen videoda, bir taksici mevcut başkan Niyazi Özçelik’e serzenişte bulundu. 2018 yılında durak alanına Niyazi Özçelik tarafından döşetildiği ifade edilen “kilit taşlarını“ söken taksici, başkan Özçelik’e taşlarını geri alması çağrısında bulunuyor.

İsminin Tezcan Çakır olduğunu öğrendiğimiz videoyu çeken kişi, Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik’in destek istemek için durağı ziyaret ettiğini iddia ederek, “biz yıllardır kendisine destek verdik. Ve nasip oldu seçimi kazandın. Ama o gelmiş durağa  döşettiğini kilit taşını söylüyor. Oniki yıldır bir taş döşettin. Gönder kamyonu al taşını” dedi.

Kilit taşlarını durak alanından sökerken görüntülenen Çakır, durak başkanının istifaya davet edildiğini ileri sürdü.

Niyazi Özçelik’e “verdikleri oyların bedelini ödemek” zorunda olduğunu söyleyen taksici esnafı Tezcan Çakır, Özçelik’in kendilerini tehdit ettiğini dile getirdiği video konuşmasında “bizi tehdit etme” çağrısında bulunduktan sonra bazı büyük durakların başkanları senin yanında diye “burada oy kullanan 70-80 kişinin” hiç hakkı yok mu? Sorusunu sordu.   

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde Eski Şoförler Odası başkanı ve aynı zamanda tekrar başkan adayı olan Mehmet Ali Alkan’a Aksu bölgesinde yapılan bir düğüne katıldığı sırada önceki dönemde yaşadığı bir sorun nedeniyle saldırıda bulunulduğu iddia edilmiş, hatta Şoförlüğünü yapan kişinin yaralandığı ileri sürülmüştü. Alkan’dan konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

Odaya yakın kaynaklar, seçim süreci yaklaştıkça gerginliğin arttığına dikkat çekerek, seçime daha iki ay süre varken yaşananlar iyi şeylerin habercisi değil değerlendirmesinde bulundular. Ve telafisi olmayan kötü olayların yaşanmaması için bir an önce gerekli önlemlerin vakit geçirilmeden alınması gerektiğinin de altı çiziliyor.

Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.