Şimdi de Öğrencinin Ekmeğine ve Suyuna Göz Diktiler!

EĞİTİM 31.03.2022 - 16:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2040+ kez okundu.
 

Şimdi de Öğrencinin Ekmeğine ve Suyuna Göz Diktiler!

Akdeniz Üniversitesi Merkez Yemekhanesi’nin, öğrenci yemek ücretini 5 TL’ye çıkarmasına rağmen ekmeğe kota getirdiği ve porsiyonları azalttığı ortaya çıktı. Öğrenci başına iki ekmekten fazlası verilmezken ekmeklerin başında görevli beklediği ve ikiden fazla ekmek alan öğrencilerin para ödediği öğrenildi.

Benzer şekilde idari ve akademik personelin yemek ücretine zam yapıldığı, sosyal tesislerdeki öğle yemeği ücretinin 36 TL olduğu ifade edildi. Twitter'da gündem olan yemek ücreti zammı ve kısıtlaması öğrencilerden ve çalışanlardan yoğun eleştiri alıyor. Erdoğan’ın Politikaları Görmezden Geliniyor! Üniversite yönetiminin Ankara'ya şirin görünme çabalarının ardında tüm gelir ve kaynaklarının Hastaneye aktığı, diğer üniversite birimlerinin ise dikkate alınmadığı bir dönem yaşanıyor. "Öğrencilerimizin yanında olacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aksine öğrenci ve çalışanını ihmal eden bir yönetim modelinin üniversiteye hakim olduğu belirtiliyor. Sorunlar Her Geçen Gün Artıyor! Rektör Özlenen Özkan'ın göreve gelişiyle birlikte Üniversitenin demokratik yönetim modelinin darbeye maruz kaldığı ileri sürülüyor. Nobran bir yönetim zihniyetinin egemen olduğu ve temizlenmesi gerektiği dillendiriliyor. Kendilerini sorgulanamaz gören Rektör Özkan yönetimi bir taraftan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirip twetter'dan sıcak mesaj gönderirken diğer taraftan akademik ve idari personele karşı her türlü hukuksuzluğu yapmayı bir hak olarak görüyor.
Akdeniz Üniversitesi Merkez Yemekhanesi’nin, öğrenci yemek ücretini 5 TL’ye çıkarmasına rağmen ekmeğe kota getirdiği ve porsiyonları azalttığı ortaya çıktı. Öğrenci başına iki ekmekten fazlası verilmezken ekmeklerin başında görevli beklediği ve ikiden fazla ekmek alan öğrencilerin para ödediği öğrenildi.

Benzer şekilde idari ve akademik personelin yemek ücretine zam yapıldığı, sosyal tesislerdeki öğle yemeği ücretinin 36 TL olduğu ifade edildi. Twitter'da gündem olan yemek ücreti zammı ve kısıtlaması öğrencilerden ve çalışanlardan yoğun eleştiri alıyor.

Erdoğan’ın Politikaları Görmezden Geliniyor!

Üniversite yönetiminin Ankara'ya şirin görünme çabalarının ardında tüm gelir ve kaynaklarının Hastaneye aktığı, diğer üniversite birimlerinin ise dikkate alınmadığı bir dönem yaşanıyor. "Öğrencilerimizin yanında olacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aksine öğrenci ve çalışanını ihmal eden bir yönetim modelinin üniversiteye hakim olduğu belirtiliyor.

Sorunlar Her Geçen Gün Artıyor!

Rektör Özlenen Özkan'ın göreve gelişiyle birlikte Üniversitenin demokratik yönetim modelinin darbeye maruz kaldığı ileri sürülüyor. Nobran bir yönetim zihniyetinin egemen olduğu ve temizlenmesi gerektiği dillendiriliyor.

Kendilerini sorgulanamaz gören Rektör Özkan yönetimi bir taraftan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirip twetter'dan sıcak mesaj gönderirken diğer taraftan akademik ve idari personele karşı her türlü hukuksuzluğu yapmayı bir hak olarak görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.