ŞEHİR HASTANESİNE YEN YOLLAR

SAĞLIK 24.02.2022 - 16:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1869+ kez okundu.
 

ŞEHİR HASTANESİNE YEN YOLLAR

Kepez Belediyesi Fen İşleri ekibi Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez caddesinde yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Kepez Belediyesi’nin 2019 yılının Ekim ayında gerçekleştirdiği meclis toplantısında Çankaya Mahallesi’ndeki 6455 Sokağa, Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez’in adını oy birliğiyle kabul edilmişti. Kepez Belediyesi Fen işleri Ekipleri, 2019 yılında Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez ismin alan caddenin altyapı ve üstyapı çalışmaları hızlı bir şekilde tamamladı. ☆☆☆ Bölgede yaşanan yoğun nüfus artışının sebep olacağı trafik sorununu önlemek amacıyla yol genişletme çalışması gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi Fen işleri ekiplerinin Fatin Gökmen Caddesi ve Ali Uyaroğlu Caddesi kesişiminde gerçekleştirdiği yol genişletme çalışması bölgeye yapılacak olan Antalya Şehir Hastanesi’ne ulaşımını da kolaylaştıracak. Antalya Şehir Hastanesi’nin, Merkez ile bağlantısı oluşturan Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez caddesi, Göçerler Mahallesi’nden Antalya Bulvarı’na, Fevzi Çakmak Mahallesi’nden Süleyman Demirel Bulvarı’na bağlanıyor.  
Kepez Belediyesi Fen İşleri ekibi Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez caddesinde yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.
Kepez Belediyesi’nin 2019 yılının Ekim ayında gerçekleştirdiği meclis toplantısında Çankaya Mahallesi’ndeki 6455 Sokağa, Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez’in adını oy birliğiyle kabul edilmişti. Kepez Belediyesi Fen işleri Ekipleri, 2019 yılında Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez ismin alan caddenin altyapı ve üstyapı çalışmaları hızlı bir şekilde tamamladı.
☆☆☆
Bölgede yaşanan yoğun nüfus artışının sebep olacağı trafik sorununu önlemek amacıyla yol genişletme çalışması gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi Fen işleri ekiplerinin Fatin Gökmen Caddesi ve Ali Uyaroğlu Caddesi kesişiminde gerçekleştirdiği yol genişletme çalışması bölgeye yapılacak olan Antalya Şehir Hastanesi’ne ulaşımını da kolaylaştıracak. Antalya Şehir Hastanesi’nin, Merkez ile bağlantısı oluşturan Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez caddesi, Göçerler Mahallesi’nden Antalya Bulvarı’na, Fevzi Çakmak Mahallesi’nden Süleyman Demirel Bulvarı’na bağlanıyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.