SEDAT PEKER DOKUNDU, TAMİNCE 10 YIL SONRA SES VERDİ

GÜNDEM 22.07.2021 - 17:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2680+ kez okundu.
 

SEDAT PEKER DOKUNDU, TAMİNCE 10 YIL SONRA SES VERDİ

2011 yılında 16 yaşındayken Fettah Tamince’nin sahibi olduğu Antalya Rixos Hotel’de ölü olarak bulunan Burak Oğraş'ın babası Murat Uğraş, Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince ile 10 yıl sonra görüşebildiğini ve Tamince'nin kendisinden 3 ay müsaade istediğini kaydetti. Baba Uğraş, oğlunun Rixos oteldeki bir cinsel sapık adamı tespit ettiği için öldürüldüğünü, Dönemin Emniyet Müdürü Ali Yılmaz başta olmak üzere herkesin bunu bildiğini iddia etti.

2011 yılında 16 yaşındayken Fettah Tamince’nin sahibi olduğu Antalya Rixos Hotel’de ölü olarak bulunan Burak Oğraş ‘ın cinayet dosyası 9 yıl sonra yeniden açıldı. Ancak önemli bir ilerleme olmadı. Burak Oğraş'ın babası Murat Uğraş, olayın peşini bırakmadı. Fettah Tamince'yi durmadan rahatsız etti. Sonunda pes eden  Tamince cevap verdi. TELE 1'e konuşan baba Uğtraş, İstanbulda Fettah Tamince'nin ofisinde bir araya geldiklerini, cinayetin aydınlanması konusunda kendisinden yardım istediğini kaydetti.. Baba Uğraş, Fettah Tamince'nin kendisine, ne istediğini sorduğunu, kendisinin de oğlunun katillerinin bulunmasını istediğini başka bir şey istemediğini söylediğini ifade etti. Baba Murat Uğraş, Fettah Tamince'nin kendisinden üç ay müsade istediğini ileri sürdü. Baba Murat Uğraş: " Oğlum öldürülmeden kız arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesinde otel personelden birinin sapık olduğunu tespit ediyor. Otelde stajiyer olarak çalışan çocuklara sarkıntılık ediyor. O kız arkadaşının savcılık ifadesi var.  Kız arakadaşı soruyor, sana bir şey yaptı mı diye, o da hayır ama arkadaşlarımıza yapıyor diyor, oğlum çok hassas biriydi. Oğlum bunu telefonuyla tespit etti. Oğlum bunun için öldürüldü. Oğlumun telefonu da o günden beri kayıp. O dönem stajerlerin hepsi konuşmamakta ısrar ediyorlar. Bunları hep göz ardı ediyor savcılık. Rixos otel homoseksüel birini yıllarca çalıştırmış. Aslında ben de biliyorum,polis de biliyoır. Ama kimse bunu dikkate almıyor" dedi. Dönemin Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın her şeyi bildiğini, müdür Ali Yılmaz'ın emekli olduktan sonra Fettah Tamince'nin yanıda çalıştığını ifade eden Baba Uğraş, olayı bilen bir emniyet görevlisinin daha olduğunu belirtti. Olayda şüpheli olanlardan birisinin yurt dışına itica ettiğini öğrendiğini, bunları kendi imkanları ile araştırdığını kaydeden baba Uğraş,  "Avukatımı da azletmek istiyorum. Bunu kamuoyuna açıklamak istiyorum. On yıldır yapılması gerekenleri kendim yapıyorum" dedi. 16 yaşında Rixos Hotel’de öldürüldüğü iddia edilen Burak Oğraş. 9 Eylül 2011’de staj yaptığı Antalya Rixos Hotel’in pansiyon havuzunda ölü bulunmuştu. Baba Murat Oğraş’a göre oğlunun ölümü bir cinayet!  Ancak otelin sahibinin FETÖ ile ilişkilerini kullandığını ve olayın üstünün örtülmeye çalıştığını iddia etmişti    
2011 yılında 16 yaşındayken Fettah Tamince’nin sahibi olduğu Antalya Rixos Hotel’de ölü olarak bulunan Burak Oğraş'ın babası Murat Uğraş, Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince ile 10 yıl sonra görüşebildiğini ve Tamince'nin kendisinden 3 ay müsaade istediğini kaydetti. Baba Uğraş, oğlunun Rixos oteldeki bir cinsel sapık adamı tespit ettiği için öldürüldüğünü, Dönemin Emniyet Müdürü Ali Yılmaz başta olmak üzere herkesin bunu bildiğini iddia etti.

2011 yılında 16 yaşındayken Fettah Tamince’nin sahibi olduğu Antalya Rixos Hotel’de ölü olarak bulunan Burak Oğraş ‘ın cinayet dosyası 9 yıl sonra yeniden açıldı. Ancak önemli bir ilerleme olmadı. Burak Oğraş'ın babası Murat Uğraş, olayın peşini bırakmadı. Fettah Tamince'yi durmadan rahatsız etti. Sonunda pes eden  Tamince cevap verdi. TELE 1'e konuşan baba Uğtraş, İstanbulda Fettah Tamince'nin ofisinde bir araya geldiklerini, cinayetin aydınlanması konusunda kendisinden yardım istediğini kaydetti.. Baba Uğraş, Fettah Tamince'nin kendisine, ne istediğini sorduğunu, kendisinin de oğlunun katillerinin bulunmasını istediğini başka bir şey istemediğini söylediğini ifade etti. Baba Murat Uğraş, Fettah Tamince'nin kendisinden üç ay müsade istediğini ileri sürdü.

Baba Murat Uğraş: " Oğlum öldürülmeden kız arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesinde otel personelden birinin sapık olduğunu tespit ediyor. Otelde stajiyer olarak çalışan çocuklara sarkıntılık ediyor. O kız arkadaşının savcılık ifadesi var.  Kız arakadaşı soruyor, sana bir şey yaptı mı diye, o da hayır ama arkadaşlarımıza yapıyor diyor, oğlum çok hassas biriydi. Oğlum bunu telefonuyla tespit etti. Oğlum bunun için öldürüldü. Oğlumun telefonu da o günden beri kayıp. O dönem stajerlerin hepsi konuşmamakta ısrar ediyorlar. Bunları hep göz ardı ediyor savcılık. Rixos otel homoseksüel birini yıllarca çalıştırmış. Aslında ben de biliyorum,polis de biliyoır. Ama kimse bunu dikkate almıyor" dedi. Dönemin Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın her şeyi bildiğini, müdür Ali Yılmaz'ın emekli olduktan sonra Fettah Tamince'nin yanıda çalıştığını ifade eden Baba Uğraş, olayı bilen bir emniyet görevlisinin daha olduğunu belirtti. Olayda şüpheli olanlardan birisinin yurt dışına itica ettiğini öğrendiğini, bunları kendi imkanları ile araştırdığını kaydeden baba Uğraş,  "Avukatımı da azletmek istiyorum. Bunu kamuoyuna açıklamak istiyorum. On yıldır yapılması gerekenleri kendim yapıyorum" dedi.

16 yaşında Rixos Hotel’de öldürüldüğü iddia edilen Burak Oğraş. 9 Eylül 2011’de staj yaptığı Antalya Rixos Hotel’in pansiyon havuzunda ölü bulunmuştu. Baba Murat Oğraş’a göre oğlunun ölümü bir cinayet!  Ancak otelin sahibinin FETÖ ile ilişkilerini kullandığını ve olayın üstünün örtülmeye çalıştığını iddia etmişti

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.