SDD'NİN GÜNDEMİNDE "PANDEMİ" VAR

KÜLTÜR 30.09.2020 - 09:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2899+ kez okundu.
 

SDD'NİN GÜNDEMİNDE "PANDEMİ" VAR

Sivil Düşünce Derneği (SDD) olağan aylık danışma kurulu toplantısında üyeleri ile bir araya geldi.

'Pandemi süreci ve sonrası' başlıklı toplantıda, 11 Marttan günümüze yaşananlar değerlendirildi ve çözüm önerilerinin paylaşıldı. SDD Başkanı Hidayet Gültekin toplumun psikolojik olarak hazırlanması adına kamu spotları ile bilgilendirilmesini, Z ve Y kuşaklarına dair manevi değerler eğitiminin görsel, işitsel ve her türlü açık hava reklamlarında işlenmesini, televizyon dizilerinin Türk kültür ve aile yapısına uygun denetlenmesini ve ekonomik olarak sicil, SGK ve Maliye affının en kısa sürede meclisten geçerek yasalaşmasını tavsiye ediyoruz dedi. Gültekin, Covid 19 'un bir kaç ayda sonuçlanmayacağını yaşayarak öğrendik. Bu gerçeği kabul ederek 2021 belki 2022 yılına kadar bu yeni döneme uygun yaşam tarzlarımızla hayat mücadelemize devam etmeliyiz. Hepimiz biliyoruz ki hayat devam ediyor. Ticaret devam etmeli, üretim arttırılmalıdır. Yarınlarımız adına hep birlikte olağanlaşmaya katkı sağlamalı bu grip gerçeği ile yaşamaya alışmalıyız dedi. AK Parti Kepez ve Büyükşehir Meclis Üyesi Dilaver Tanık, Pandemi süreci ile birlikte hükümetimiz gerekli önlemleri almış sağlık yatırımlarının ne kadar isabetli olduğu tescillenmiştir. Şehir hastanesi projeleri hükümetimizin öngörüsünün başarısıdır. Süreç devam ederken açıklanan ekonomik paketler ve dağıtılan kredilerde esnafa can suyu olmuştur. Şimdi beklenen ise sicil affı ve vergi barışıdır dedi. Yeminli Mali Müşavir Tamer Gündoğdu yetkililerin tüm üretenleri ilgilendiren SGK ve Maliye affı için bir çalışma içinde olduğu müjdesini verdi. Muratpaşa Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Turgut Bucak pandemi süreci ve sonrasında esnaf sürekli kredilerle desteklenmiş ve bu sayede ilimizde binlerce esnaf bu süreci sağlıklı atlabilmiştir dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, neler yaptık hatırlatmak istiyorum. Maske üretimi yaptık ve ihtiyaçlar doğrultusunda dağıtımını sağladık. Ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için gıda kolileri hazırladık ve adreslerine teslim ettik. Ramazanda milletimizi iftar sofralarımızda ağırladık. Sokak hayvanlarımızı unutmadık. Beslenme ihtiyaçlarına katkı sağladık. Düzenli olarak Huzurevlerinde bulunan yaşlılarımızı ziyaret edip onların yalnız olmadığını hissettirdik. Pandemi başladığından bu güne hep milletimizin yanında ve onlarla beraber olduk onlar için projeler ürettik dedi.
Sivil Düşünce Derneği (SDD) olağan aylık danışma kurulu toplantısında üyeleri ile bir araya geldi.

'Pandemi süreci ve sonrası' başlıklı toplantıda, 11 Marttan günümüze yaşananlar değerlendirildi ve çözüm önerilerinin paylaşıldı. SDD Başkanı Hidayet Gültekin toplumun psikolojik olarak hazırlanması adına kamu spotları ile bilgilendirilmesini, Z ve Y kuşaklarına dair manevi değerler eğitiminin görsel, işitsel ve her türlü açık hava reklamlarında işlenmesini, televizyon dizilerinin Türk kültür ve aile yapısına uygun denetlenmesini ve ekonomik olarak sicil, SGK ve Maliye affının en kısa sürede meclisten geçerek yasalaşmasını tavsiye ediyoruz dedi.

Gültekin, Covid 19 'un bir kaç ayda sonuçlanmayacağını yaşayarak öğrendik. Bu gerçeği kabul ederek 2021 belki 2022 yılına kadar bu yeni döneme uygun yaşam tarzlarımızla hayat mücadelemize devam etmeliyiz. Hepimiz biliyoruz ki hayat devam ediyor. Ticaret devam etmeli, üretim arttırılmalıdır. Yarınlarımız adına hep birlikte olağanlaşmaya katkı sağlamalı bu grip gerçeği ile yaşamaya alışmalıyız dedi.

AK Parti Kepez ve Büyükşehir Meclis Üyesi Dilaver Tanık, Pandemi süreci ile birlikte hükümetimiz gerekli önlemleri almış sağlık yatırımlarının ne kadar isabetli olduğu tescillenmiştir. Şehir hastanesi projeleri hükümetimizin öngörüsünün başarısıdır. Süreç devam ederken açıklanan ekonomik paketler ve dağıtılan kredilerde esnafa can suyu olmuştur. Şimdi beklenen ise sicil affı ve vergi barışıdır dedi.

Yeminli Mali Müşavir Tamer Gündoğdu yetkililerin tüm üretenleri ilgilendiren SGK ve Maliye affı için bir çalışma içinde olduğu müjdesini verdi.

Muratpaşa Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Turgut Bucak pandemi süreci ve sonrasında esnaf sürekli kredilerle desteklenmiş ve bu sayede ilimizde binlerce esnaf bu süreci sağlıklı atlabilmiştir dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, neler yaptık hatırlatmak istiyorum. Maske üretimi yaptık ve ihtiyaçlar doğrultusunda dağıtımını sağladık. Ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için gıda kolileri hazırladık ve adreslerine teslim ettik. Ramazanda milletimizi iftar sofralarımızda ağırladık. Sokak hayvanlarımızı unutmadık. Beslenme ihtiyaçlarına katkı sağladık. Düzenli olarak Huzurevlerinde bulunan yaşlılarımızı ziyaret edip onların yalnız olmadığını hissettirdik. Pandemi başladığından bu güne hep milletimizin yanında ve onlarla beraber olduk onlar için projeler ürettik dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.