NEŞE DOLU GÜNLER İÇİN AŞILANMAK GEREKİYOR

SAĞLIK 30.06.2021 - 12:14, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3099+ kez okundu.
 

NEŞE DOLU GÜNLER İÇİN AŞILANMAK GEREKİYOR

Kemer Belediyesi, dünyayı etkisi altına almaya devam eden koronavirüse karşı en etkili silah olan aşının önemine dikkat çekti.

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, hayatın yeniden normalleşmesi için vatandaşların aşılanması gerektiği bildirildi. Kovid-19'un ölümcül etkilerinden kurtulmak için aşılanmanın ne denli önemli olduğu vurgulanan açıklamada şunlara yer verildi: "Pandemi döneminde tüm dünya zor dönemlerden geçiyor. Salgının bir an önce sona ermesi için en etkili silah aşıyı kullanmak gerekiyor. Kemer halkının neşeli günlere kavuşması ve caddelerin yeniden cıvıl cıvıl olması için herkesin aşılanması önem arz etmektedir. Salgının ölümcül etkilerine karşı aşı olmaktan başka çare yok. Vatandaşlarımızın aşı olmayı ihmal etmesin. Sağlıklı günler diliyoruz."
Kemer Belediyesi, dünyayı etkisi altına almaya devam eden koronavirüse karşı en etkili silah olan aşının önemine dikkat çekti.
Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, hayatın yeniden normalleşmesi için vatandaşların aşılanması gerektiği bildirildi.
Kovid-19'un ölümcül etkilerinden kurtulmak için aşılanmanın ne denli önemli olduğu vurgulanan açıklamada şunlara yer verildi:
"Pandemi döneminde tüm dünya zor dönemlerden geçiyor. Salgının bir an önce sona ermesi için en etkili silah aşıyı kullanmak gerekiyor. Kemer halkının neşeli günlere kavuşması ve caddelerin yeniden cıvıl cıvıl olması için herkesin aşılanması önem arz etmektedir. Salgının ölümcül etkilerine karşı aşı olmaktan başka çare yok. Vatandaşlarımızın aşı olmayı ihmal etmesin. Sağlıklı günler diliyoruz."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.