NE YAPTIN RAHMAN BAŞKAN...!

GÜNDEM 23.03.2024 - 12:53, Güncelleme: 23.03.2024 - 12:58 2034+ kez okundu.
 

NE YAPTIN RAHMAN BAŞKAN...!

KEMER AK Parti adayı Rahman Şeker'in devletten hibe alarak yaptığı besi çiftliğini yönetemeyip batırdığı ortaya çıktı....!

HİBE ALARAK YAPTIĞI ÇİFTLİĞİ YÖNETEMEMİŞ DEVLETTEN ALDIĞIN HİBE NEREDE? Her fırsatta Devletten Hibe desteği alarak yaptığı Süt ve Büyükbaş hayvan çiftliğiyle övünen Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker, gerçeği fazla gizleyemedi. Sosyal medya hesabında halen sahibi olduğu çiftlikten övgüyle bahseden Şeker, halbuki bu çiftliği yönetemediği için 2 sene önce kapatmış. Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker, sözde en iyi bildiği iş olan süt çiftliğini dahi yönetemedi. Kemer Doğuş TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Gündüz’ün hazırladığı haberde, Kemer’i yönetmeye talip olan ittifak adayı Rahman Şeker’in 150 Büyükbaş hayvanın bulunduğu süt çiftliğini yönetemeyip burayı batırdığı ortaya çıktı. BUGÜNÜN PARASIYLA 1 MİLYON DOLAR HİBE ALDI Kolay kolay kimseye hibe desteğinin verilmediği günümüzde İttifak adayı Şeker, 2014 yılında devletten aldığı hibe desteğiyle Burdur’un Karamanlı ilçesine süt ve büyükbaş hayvan çiftliği kurdu. O günün parasıyla yaklaşık 2 buçuk milyon TL, bugünün parasıyla ise 1 Milyon Dolar devletten hibe desteği alan Şeker, o tarihte yayınlanan bir haberde konuk olmuş, İnsanları hayvancılık yapmaya teşvik eden açıklamalar yapmıştı. Yine o tarihte yayınlanan bir haber de “Hayalimde ki işi yapacağım için çok mutluyum. Gençler de benim gibi hayvancılık sektörüne yönlenmelidir” diyen Şeker’in bu sözleri bugün gün yüzüne çıkıyor ve Şeker gerçeklerle yüzleşiyor. ÇİFTLİK RESMEN KAPANDI Hibe desteğini alıp, hayalinde ki çiftliği kuran Cumhur İttifakı adayı Rahman Şeker, o tarihte verdiği teşvik röportajlarının ardından kötü yönetim anlayışıyla henüz 3 sene aktif gibi görünen faaliyetine son verdi. Hayvancılık sektörüne yönlendirdiği gençler için hayal kırıklığıyla sonlanan süt ve büyükbaş hayvan çiftliği ise şimdilerde atıl vaziyette devren satılık halde yeni sahibini bekliyor. AKILLARA GELEN SORULAR MİDE BULANDIRIYOR 150 büyükbaş hayvanın bulunduğu süt çiftliğini dahi yönetemeyen Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker’in Kemer’i yönetmeye talip olması ve Kemer halkından yetki istemesi siyasi kulislerde talihsizlik olarak yorumlanırken, akıllara şu sorular geliyor. Şeker devletten aldığı hibe desteğini acaba bu çiftlikte mi kullandı.? Şeker hibe aldığı desteğini ne yaptı ? Şeker bu çiftliği ısrarla neden halen üretim yapıyormuş gibi gösteriyor.? İttifak adayı Rahman Şeker Kemer kamuoyuna neden başarısızlığını anlatmıyor ? Bu soruların cevaplarını bulması temennisini diliyor, haberimizi Kemer Kamuoyunun takdirine sunuyoruz...! Kaynak: Murat Gündüz Kemer Doğuştv
KEMER AK Parti adayı Rahman Şeker'in devletten hibe alarak yaptığı besi çiftliğini yönetemeyip batırdığı ortaya çıktı....!

HİBE ALARAK YAPTIĞI ÇİFTLİĞİ YÖNETEMEMİŞ DEVLETTEN ALDIĞIN HİBE NEREDE?

Her fırsatta Devletten Hibe desteği alarak yaptığı Süt ve Büyükbaş hayvan çiftliğiyle övünen Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker, gerçeği fazla gizleyemedi. Sosyal medya hesabında halen sahibi olduğu çiftlikten övgüyle bahseden Şeker, halbuki bu çiftliği yönetemediği için 2 sene önce kapatmış.

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker, sözde en iyi bildiği iş olan süt çiftliğini dahi yönetemedi. Kemer Doğuş TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Gündüz’ün hazırladığı haberde, Kemer’i yönetmeye talip olan ittifak adayı Rahman Şeker’in 150 Büyükbaş hayvanın bulunduğu süt çiftliğini yönetemeyip burayı batırdığı ortaya çıktı.

BUGÜNÜN PARASIYLA 1 MİLYON DOLAR HİBE ALDI

Kolay kolay kimseye hibe desteğinin verilmediği günümüzde İttifak adayı Şeker, 2014 yılında devletten aldığı hibe desteğiyle Burdur’un Karamanlı ilçesine süt ve büyükbaş hayvan çiftliği kurdu. O günün parasıyla yaklaşık 2 buçuk milyon TL, bugünün parasıyla ise 1 Milyon Dolar devletten hibe desteği alan Şeker, o tarihte yayınlanan bir haberde konuk olmuş, İnsanları hayvancılık yapmaya teşvik eden açıklamalar yapmıştı. Yine o tarihte yayınlanan bir haber de “Hayalimde ki işi yapacağım için çok mutluyum. Gençler de benim gibi hayvancılık sektörüne yönlenmelidir” diyen Şeker’in bu sözleri bugün gün yüzüne çıkıyor ve Şeker gerçeklerle yüzleşiyor.

ÇİFTLİK RESMEN KAPANDI

Hibe desteğini alıp, hayalinde ki çiftliği kuran Cumhur İttifakı adayı Rahman Şeker, o tarihte verdiği teşvik röportajlarının ardından kötü yönetim anlayışıyla henüz 3 sene aktif gibi görünen faaliyetine son verdi. Hayvancılık sektörüne yönlendirdiği gençler için hayal kırıklığıyla sonlanan süt ve büyükbaş hayvan çiftliği ise şimdilerde atıl vaziyette devren satılık halde yeni sahibini bekliyor.

AKILLARA GELEN SORULAR MİDE BULANDIRIYOR

150 büyükbaş hayvanın bulunduğu süt çiftliğini dahi yönetemeyen Cumhur İttifakı Adayı Rahman Şeker’in Kemer’i yönetmeye talip olması ve Kemer halkından yetki istemesi siyasi kulislerde talihsizlik olarak yorumlanırken, akıllara şu sorular geliyor. Şeker devletten aldığı hibe desteğini acaba bu çiftlikte mi kullandı.? Şeker hibe aldığı desteğini ne yaptı ? Şeker bu çiftliği ısrarla neden halen üretim yapıyormuş gibi gösteriyor.? İttifak adayı Rahman Şeker Kemer kamuoyuna neden başarısızlığını anlatmıyor ? Bu soruların cevaplarını bulması temennisini diliyor, haberimizi Kemer Kamuoyunun takdirine sunuyoruz...!

Kaynak: Murat Gündüz Kemer Doğuştv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.