MİNİKLERİN KARNE HEDİYESİ MAMA

ÇOCUK 03.07.2021 - 23:12, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1997+ kez okundu.
 

MİNİKLERİN KARNE HEDİYESİ MAMA

Konyaaltı Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim alan minikler, karne heyecanı yaşadı. Miniklere karne hediyesi olarak da sokak hayvanlarını beslemeleri için mama verildi.

Miniklerin karne hediyesi ‘mama’   Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı Toros, Gürsu ile Uncalı kreş ve gündüz bakımevlerinde karne töreni düzenlendi. Törene çocukların aileleri ve öğretmenleri katıldı. Çocuklar, yıl boyunca yaptıkları etkinlerin ürünlerini, sergiyle aileleriyle paylaştı. Öğretmenlerin ellerinden kendileri için özel tasarlanmış karneleri alan öğrenciler, büyük sevinç ve heyecan yaşadı. HEDİYELERİYLE HAYVANLARI BESLEYECEKLER Mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaşan miniklerin karne hediyesi ise sokak hayvanları için mama oldu. Öğretmenlerin tavsiyesiyle minikler, hediye mamaları sokaklarındaki hayvanlara dağıtacak. Karne töreni, ailelerin çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafların ardından sona erdi.
Konyaaltı Belediyesi bünyesindeki kreşlerde eğitim alan minikler, karne heyecanı yaşadı. Miniklere karne hediyesi olarak da sokak hayvanlarını beslemeleri için mama verildi.
Miniklerin karne hediyesi ‘mama’
 
Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı Toros, Gürsu ile Uncalı kreş ve gündüz bakımevlerinde karne töreni düzenlendi. Törene çocukların aileleri ve öğretmenleri katıldı. Çocuklar, yıl boyunca yaptıkları etkinlerin ürünlerini, sergiyle aileleriyle paylaştı. Öğretmenlerin ellerinden kendileri için özel tasarlanmış karneleri alan öğrenciler, büyük sevinç ve heyecan yaşadı.
HEDİYELERİYLE HAYVANLARI BESLEYECEKLER
Mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaşan miniklerin karne hediyesi ise sokak hayvanları için mama oldu. Öğretmenlerin tavsiyesiyle minikler, hediye mamaları sokaklarındaki hayvanlara dağıtacak. Karne töreni, ailelerin çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafların ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.