Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı adayı açıklaması

SİYASİ PARTİLER 12.03.2022 - 23:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2178+ kez okundu.
 

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı adayı açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı adayı için belirlenen kriterleri aktardı. Meral Akşener örnek olarak Finlandiya Cumhurbaşkanı’nı örnek gösterdi.

Millet İttifak partileri arasında bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener FOX TV’de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Akşener Cumhurbaşkanı adayının niteliklerinden bahsetti. Konuşması esnasında yaklaşan seçimler için oldukça iddialı konuşan Akşener Hem meclisi hem de Cumhurbaşkanlığını kazanacaklarını söyledi. Akşener ayrıca Cumhurbaşkanı adayları için de Yeni bir Recep Tayyip Erdoğan seçmeyeceklerini ifade etti. Akşener Cumhurbaşkanlığı makamı için Finlandiya Cumhurbaşkanı gibi adını bile bilmediğiniz derleyici toparlayıcı bir aday çıkaracaklarını ifade etti. HEM MECLİSİ HEM CUMHURBAŞKANLIĞI’NI ALACAĞIZ Akşener merak edilen Cumhurbaşkanı adaylığı için şunları söyledi: Hem Meclis'i alacağız hem de Cumhurbaşkanlığı'nı alacağız. Ama hatalı bir düşünceye girilmesin. Biz Cumhurbaşkanlığı'na yeni bir Sayın Erdoğan seçmeyeceğiz. Yani Almanya, Finlandiya Cumhurbaşkanı gibi adını bile bilmediğiniz derleyici toparlayıcı Bu ülkede herkesin Cumhurbaşkanı olacak bir kişiyi aday göstereceğiz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı adayı için belirlenen kriterleri aktardı. Meral Akşener örnek olarak Finlandiya Cumhurbaşkanı’nı örnek gösterdi.

Millet İttifak partileri arasında bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener FOX TV’de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Akşener Cumhurbaşkanı adayının niteliklerinden bahsetti.

Konuşması esnasında yaklaşan seçimler için oldukça iddialı konuşan Akşener Hem meclisi hem de Cumhurbaşkanlığını kazanacaklarını söyledi. Akşener ayrıca Cumhurbaşkanı adayları için de Yeni bir Recep Tayyip Erdoğan seçmeyeceklerini ifade etti. Akşener Cumhurbaşkanlığı makamı için Finlandiya Cumhurbaşkanı gibi adını bile bilmediğiniz derleyici toparlayıcı bir aday çıkaracaklarını ifade etti.

HEM MECLİSİ HEM CUMHURBAŞKANLIĞI’NI ALACAĞIZ

Akşener merak edilen Cumhurbaşkanı adaylığı için şunları söyledi:

Hem Meclis'i alacağız hem de Cumhurbaşkanlığı'nı alacağız. Ama hatalı bir düşünceye girilmesin. Biz Cumhurbaşkanlığı'na yeni bir Sayın Erdoğan seçmeyeceğiz. Yani Almanya, Finlandiya Cumhurbaşkanı gibi adını bile bilmediğiniz derleyici toparlayıcı Bu ülkede herkesin Cumhurbaşkanı olacak bir kişiyi aday göstereceğiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.