KKTC'DE TATAR'A BÜYÜK TEPKİ VAR

SİYASET 30.10.2021 - 00:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2118+ kez okundu.
 

KKTC'DE TATAR'A BÜYÜK TEPKİ VAR

Akansoy: Bir insan ancak bu kadar kendi toplumunu aşağılayabilir

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Asım Akansoy, Cumhurbaşkanlığı makamında bulunan Ersin Tatar‘ın, Gaziantep geizisinde söylediklerinin baştan aşağı yalan olduğunu belirtti Akansoy: Gaziantep’te söyledikleri baştan aşağı yalan ve manipülasyon Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akansoy Tatar’ın, partisinin düştüğü rezil durumun üzerini kapatmak, gündemi değiştirmek için Türkiye gezilerini kullanarak sürekli cambazlık ve şovmenlik yaptığını vurguladı. Akansoy, “Gaziantep gezisinde söyledikleri baştan aşağı yalan, baştan aşağı manipülasyon. Bir siyasetçi bu kadar yalan söyleyebilir mi? Bu kadar kendi toplumunu, kendi insanlarını itibarsızlaştırmaya çalışabilir, aşağılayabilir, rezil edebilir mi?” diye sordu. Bu halkın Tatar’ın iki yakasını bırakmayacağını, Kıbrıs tarihinde kendi halkına savaş açmış, yok olması için neredeyse yemin etmiş bir başka kişinin daha olmadığını belirten Akansoy, “Bu kişinin Kıbrıslı Türkleri temsil etmesi asla söz konusu olamaz” ifadelerini kullandı. Haber: ozgurgazetekibris.com
Akansoy: Bir insan ancak bu kadar kendi toplumunu aşağılayabilir

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Asım AkansoyCumhurbaşkanlığı makamında bulunan Ersin Tatar‘ın, Gaziantep geizisinde söylediklerinin baştan aşağı yalan olduğunu belirtti

Akansoy: Gaziantep’te söyledikleri baştan aşağı yalan ve manipülasyon

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akansoy Tatar’ın, partisinin düştüğü rezil durumun üzerini kapatmak, gündemi değiştirmek için Türkiye gezilerini kullanarak sürekli cambazlık ve şovmenlik yaptığını vurguladı.

Akansoy, “Gaziantep gezisinde söyledikleri baştan aşağı yalan, baştan aşağı manipülasyon. Bir siyasetçi bu kadar yalan söyleyebilir mi? Bu kadar kendi toplumunu, kendi insanlarını itibarsızlaştırmaya çalışabilir, aşağılayabilir, rezil edebilir mi?” diye sordu.

Bu halkın Tatar’ın iki yakasını bırakmayacağını, Kıbrıs tarihinde kendi halkına savaş açmış, yok olması için neredeyse yemin etmiş bir başka kişinin daha olmadığını belirten Akansoy, “Bu kişinin Kıbrıslı Türkleri temsil etmesi asla söz konusu olamaz” ifadelerini kullandı.

Haber: ozgurgazetekibris.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.