KİMSE BİZİ AYIRAMAZ

ASAYİŞ 03.08.2021 - 10:21, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3009+ kez okundu.
 

KİMSE BİZİ AYIRAMAZ

Türk-Kürt çatışması olarak servis edilmeye çalışılan Konya’daki 7 kişilik ailenin katledilmesi olayında bir akraba kamuoyunda meydana getirilmeye çalışılan infiale tepki, gösterdi. Erol Şan, “Biz bir bütünüz. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, Erzurum'da beraber mücadele ettik. Kimse bizi ayıramaz” dedi. Öte yandan saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 14’e yükseldi.

Öldürülen ailenin yakını: Kimse bizi ayıramaz aydınlık gazetetsi  Konya’da öldürülen 7 kişilik ailenin akrabası Erol Şan, ayrımcı kışkırtmalara tepki gösterdi. Şan, “Biz bir bütünüz. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, Erzurum'da beraber mücadele ettik. Kimse bizi ayıramaz” dedi. Öte yandan saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 14’e yükseldi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Meram ilçesinde 30 temmuzda aynı aileden yedi kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgisi olduğu düşünülen 13 kişinin gözaltına alındığı anımsatıldı. Açıklamada, yürütülen soruşturmada gelinen aşamada halen firari olan şüphelinin ailesinden bir kişinin daha gözaltına alınması ile toplam gözaltı sayısının 14 olduğu kaydedildi. ‘ÇANAKKALE’DE BERABERDİK’ Öldürülen yedi kişinin akrabası olan Erol Şan, Aydınlık Gaztesinde yer alan habere göre “Hiç kimse bizi ayırmaya kalkmasın. Biz bir bütünüz. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, Erzurum'da beraber mücadele ettik. Kimse bizi ayıramaz.” dedi. Karatay ilçesindeki taziye evinde gazetecilere açıklama yapan Erol Şan, yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi. Şan, Dedeoğulları ailesi ile karşı taraf arasındaki küskünlüğün sona erdirilmesi için çabaların olduğuna işaret ederek, “Karşı aileden barış teklifi geldi. ‘Bizi barıştırın, barışalım, aramızdaki gerginlik son bulsun’ diye teklifte bulundular.” diye konuştu. Katil zanlısının, nasıl bu kadar kin biriktirerek kapıya geldiğine anlam veremediğini belirten Şan, şunları kaydetti: “Bizim ayrımız gayrımız yoktur. Ben de 20 yıldır burada yaşıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Benim sağım, solum, önüm hepsi Türk.” Erol Şan, kendi akrabalarından memnun olduğu kadar çevresindeki Türk vatandaşlardan da memnun olduğunu, olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendilerini arayıp taziyelerini ilettiğini aktararak, ilgilenen tüm devlet yetkililerine ve siyasi partilerin temsilcilerine teşekkür etti.
Türk-Kürt çatışması olarak servis edilmeye çalışılan Konya’daki 7 kişilik ailenin katledilmesi olayında bir akraba kamuoyunda meydana getirilmeye çalışılan infiale tepki, gösterdi. Erol Şan, “Biz bir bütünüz. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, Erzurum'da beraber mücadele ettik. Kimse bizi ayıramaz” dedi. Öte yandan saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 14’e yükseldi.

Öldürülen ailenin yakını: Kimse bizi ayıramaz

aydınlık gazetetsi 

Konya’da öldürülen 7 kişilik ailenin akrabası Erol Şan, ayrımcı kışkırtmalara tepki gösterdi. Şan, “Biz bir bütünüz. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, Erzurum'da beraber mücadele ettik. Kimse bizi ayıramaz” dedi. Öte yandan saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 14’e yükseldi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Meram ilçesinde 30 temmuzda aynı aileden yedi kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgisi olduğu düşünülen 13 kişinin gözaltına alındığı anımsatıldı. Açıklamada, yürütülen soruşturmada gelinen aşamada halen firari olan şüphelinin ailesinden bir kişinin daha gözaltına alınması ile toplam gözaltı sayısının 14 olduğu kaydedildi.

‘ÇANAKKALE’DE BERABERDİK’

Öldürülen yedi kişinin akrabası olan Erol Şan, Aydınlık Gaztesinde yer alan habere göre “Hiç kimse bizi ayırmaya kalkmasın. Biz bir bütünüz. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, Erzurum'da beraber mücadele ettik. Kimse bizi ayıramaz.” dedi.

Karatay ilçesindeki taziye evinde gazetecilere açıklama yapan Erol Şan, yaşananlar nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi. Şan, Dedeoğulları ailesi ile karşı taraf arasındaki küskünlüğün sona erdirilmesi için çabaların olduğuna işaret ederek, “Karşı aileden barış teklifi geldi. ‘Bizi barıştırın, barışalım, aramızdaki gerginlik son bulsun’ diye teklifte bulundular.” diye konuştu.

Katil zanlısının, nasıl bu kadar kin biriktirerek kapıya geldiğine anlam veremediğini belirten Şan, şunları kaydetti: “Bizim ayrımız gayrımız yoktur. Ben de 20 yıldır burada yaşıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Benim sağım, solum, önüm hepsi Türk.”

Erol Şan, kendi akrabalarından memnun olduğu kadar çevresindeki Türk vatandaşlardan da memnun olduğunu, olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendilerini arayıp taziyelerini ilettiğini aktararak, ilgilenen tüm devlet yetkililerine ve siyasi partilerin temsilcilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.