KEPEZ DEVLET HASTANESİ KENDİNE GEL...!

SAĞLIK 03.12.2021 - 21:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1772+ kez okundu.
 

KEPEZ DEVLET HASTANESİ KENDİNE GEL...!

Kepez Devlet Hastanesi hakkında şimdi ’de yemeklerde KURT çıktığı yönünde bir iddia ortaya atıldı. Vatandaşlar tarafından gazetemizin ihbar hattına gelen şikayeti önemsiyoruz ve iddiaların takipçisi olacağız.

Kepez Devlet Hastanesi’nde yeni bir skandal iddia daha ortaya atıldı. Son bir ayda ameliyat olan hastalarda hastane kaynaklı mikroba bağlı enfeksiyon tespit edildiği ve  Ameliyat olan hastaların geri çağrılarak, platinleri söküldüğü yönünde haberlerle gündeme gelen Kepez Devlet Hastanesi, şimdi de personel yemeklerinde kurt çıktığı yönünde şikayetler ortaya atılıyor. SAĞLIK SKANDALI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ Antalya Gündem Gazetesinin sağlık skandalı  olarak manşetine taşıdığı haberde,  “Antalya Kepez Hastanesi’nde büyük bir sağlık skandalı yaşanıyor. Son bir ayda ameliyat olan hastalara hastane kaynaklı olduğu ileri sürülen mikrop bulaştı. Bazı hastalar yeniden hastanelik olurken, yoğun bakımda tedavi gören hasta da var. Hastane yönetiminin benzer şikayetler yaşayan hastaları yeniden ameliyata alarak, takılan platinleri söktüğü ileri sürüldü. Son bir ayda bu hastanede 100’ün üzerinde hastanın ameliyat olduğu iddia edildiği” ileri sürülmüştü. YEMEKLERDE KURT ÇIKTIĞI İDDİA EDİLİYOR Geçtiğimiz hafta sağlık skandalı ile gündeme gelen Kepez Devlet Hastanesi, şimdi de personel yemeği ile gündeme geliyor. Haber merkezimizi yapılan ihbarda, yemeklerde KURT çıktığı iddia edilirken, başhekimin duyarsızlığından şikayet edildi. Yemeklerde daha önce de KURT çıktığı fakat bir önlem alınmadığı iddia ediliyor.  Son günlerde vatandaşlar tarafından sürekli şikayetlerin geldiği  Hastane yönetiminin yaşanan skandallara önlem almakta yetersiz kaldığı konuşuluyor.... 
Kepez Devlet Hastanesi hakkında şimdi ’de yemeklerde KURT çıktığı yönünde bir iddia ortaya atıldı. Vatandaşlar tarafından gazetemizin ihbar hattına gelen şikayeti önemsiyoruz ve iddiaların takipçisi olacağız.

Kepez Devlet Hastanesi’nde yeni bir skandal iddia daha ortaya atıldı. Son bir ayda ameliyat olan hastalarda hastane kaynaklı mikroba bağlı enfeksiyon tespit edildiği ve  Ameliyat olan hastaların geri çağrılarak, platinleri söküldüğü yönünde haberlerle gündeme gelen Kepez Devlet Hastanesi, şimdi de personel yemeklerinde kurt çıktığı yönünde şikayetler ortaya atılıyor.

SAĞLIK SKANDALI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Antalya Gündem Gazetesinin sağlık skandalı  olarak manşetine taşıdığı haberde,  “Antalya Kepez Hastanesi’nde büyük bir sağlık skandalı yaşanıyor. Son bir ayda ameliyat olan hastalara hastane kaynaklı olduğu ileri sürülen mikrop bulaştı. Bazı hastalar yeniden hastanelik olurken, yoğun bakımda tedavi gören hasta da var. Hastane yönetiminin benzer şikayetler yaşayan hastaları yeniden ameliyata alarak, takılan platinleri söktüğü ileri sürüldü. Son bir ayda bu hastanede 100’ün üzerinde hastanın ameliyat olduğu iddia edildiği” ileri sürülmüştü.

YEMEKLERDE KURT ÇIKTIĞI İDDİA EDİLİYOR

Geçtiğimiz hafta sağlık skandalı ile gündeme gelen Kepez Devlet Hastanesi, şimdi de personel yemeği ile gündeme geliyor. Haber merkezimizi yapılan ihbarda, yemeklerde KURT çıktığı iddia edilirken, başhekimin duyarsızlığından şikayet edildi. Yemeklerde daha önce de KURT çıktığı fakat bir önlem alınmadığı iddia ediliyor.  Son günlerde vatandaşlar tarafından sürekli şikayetlerin geldiği  Hastane yönetiminin yaşanan skandallara önlem almakta yetersiz kaldığı konuşuluyor.... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.