KEMER FK PLAY-OF MAÇLARINA HAZIR!

SPOR 22.02.2024 - 19:48, Güncelleme: 22.02.2024 - 19:48 1324+ kez okundu.
 

KEMER FK PLAY-OF MAÇLARINA HAZIR!

Kemer Temsilcisi Kemer 2020 FK Spor bu hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını hafta başından bu yana aralıksız sürdürüyor.

3 yeni transferlerle Şampiyonluk mücadelesi verecek olan ilçemiz temsilcisi Kemer FK Spor Şampiyon Finike Belediye Spordan, Çağrı Özgüven, Burak Gökçelik ve Atilla Korkmaz’ı renklerine bağladı. Son yılların en çekişmeli ve nefes kesen sezonuna tanıklık eden 1. Amatör Küme Play-off grubunda Süper Amatör Lige adını yazdıracak 4 takım Pazar günü ve hafta içi oynanacak karşılaşmalar sonrası belli olacak. Adeta alev alev yanan grupta hangi takımların adını Süper Amatör Lige yazdıracağı büyük merakla bekleniyor. 1. Amatör Küme Play-off grubunda son 2 haftaya girildi. Adeta alev alev yanan play-off grubunda ilk iki takım çıkacak. Batı Grubunun 2. Kemer FK Spor, Doğu Grubunun 2. Kırmızı Beyaz Spor, 6 takımın katıldığı Play Of grubundan gelen Merkez Spor ve Demre Belediye Spor 3 maç sonucunda 1ve 2’lik için lig usulü maç yapacak. Buradan 2 takım Süper Amatör Kümeye Çıkacak. Kemer FK Spor, Pazar günü Saat 14.30'da Zeytinköy Spor Tesislerinde Merkez Spor ile karşılaşacak.
Kemer Temsilcisi Kemer 2020 FK Spor bu hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını hafta başından bu yana aralıksız sürdürüyor.
3 yeni transferlerle Şampiyonluk mücadelesi verecek olan ilçemiz temsilcisi Kemer FK Spor Şampiyon Finike Belediye Spordan, Çağrı Özgüven, Burak Gökçelik ve Atilla Korkmaz’ı renklerine bağladı.
Son yılların en çekişmeli ve nefes kesen sezonuna tanıklık eden 1. Amatör Küme Play-off grubunda Süper Amatör Lige adını yazdıracak 4 takım Pazar günü ve hafta içi oynanacak karşılaşmalar sonrası belli olacak. Adeta alev alev yanan grupta hangi takımların adını Süper Amatör Lige yazdıracağı büyük merakla bekleniyor.
1. Amatör Küme Play-off grubunda son 2 haftaya girildi. Adeta alev alev yanan play-off grubunda ilk iki takım çıkacak.
Batı Grubunun 2. Kemer FK Spor, Doğu Grubunun 2. Kırmızı Beyaz Spor, 6 takımın katıldığı Play Of grubundan gelen Merkez Spor ve Demre Belediye Spor 3 maç sonucunda 1ve 2’lik için lig usulü maç yapacak. Buradan 2 takım Süper Amatör Kümeye Çıkacak.
Kemer FK Spor, Pazar günü Saat 14.30'da Zeytinköy Spor Tesislerinde Merkez Spor ile karşılaşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.