KEMER’E YENİ BİR MEKAN ‘AİA SUSHİ SEA FOOD’

TURİZM 26.06.2022 - 14:46, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2210+ kez okundu.
 

KEMER’E YENİ BİR MEKAN ‘AİA SUSHİ SEA FOOD’

Halil ÖNCÜ (KEMER) - Qualista markası ile Kemer’de kaliteli bir hizmet sunan İş İnsanı İsmail Kıyar ve ortakları Kemer Marina’da ‘AİA Sushi Sea Food’ u hizmete soktu.

Kemer Marinada yapılan açılışa, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar ile Mustafa Tıraş, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ve davetliler katıldı. Kaymakam Gemici, Belediye Başkanı Topaloğlu ve CHP İl Başkanı Cengiz, açılış kurdelesini keserek İsmail Kıyar ve ortaklarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, iş insanı İsmail Kıyar ve ortaklarının açtığı işletmenin Kemer'e hayırlı olsun temennisinde bulundu.Başkan Topaloğlu “ İsmail Bey düzgün bir esnaf arkadaşımız. Kemer’e de artısı olan bir arkadaşımız. Bugün de restauranlatlarına yeni bir restaurant ekledi. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz. “dedi. Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ile Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) yönetim kurulu üyesi de olan iş insanı Kıyar ise açılışa katılan protokol üyelerine teşekkür etti. AİA Sushi Sea Food’un sahibi İsmail Kıyar yaptığı açıklamasında “Ayışığı koyunda Qualista Beach ve Kemer Marina’da Qualista Lounge restaurantlarını işletiyoruz. 2022 yılı yazına da yeni mekanımız ‘Aİa’ ile birlikte giriyoruz. Buranın temellerini geçen sezon sonu atmıştık. Üç dört aylık tadilat süreci sonrasında da misafirlere hizmete etmeye başladık. ‘Aİa’ ismi Yunanca’dan geliyor. Toprak ve kutsal anlamına geliyor. Oradan esinlendik. Burada Sushi ve deniz ürünleri olacak. Günlük taze deniz ürünleri, tezgahımızda olacak ve misafirimiz seçebilecek. Terazide tartılıp temizlenip istekleri doğrultusunda kendilerine sunulacak. Kemer’in Antalya’nın en güzel ilçesi olduğuna inanıyoruz. Yaptığımız bütün işlerde Kemer’e yakışacak, Kemer’in hak etiği değeri üretecek işyerlerini açmaya özen gösteriyoruz. Bu konudan elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Mekanımızın tasarımında da huzurlu ve dingin bir yer yaratmayı amaç edindik. Hemen yanımızda marina. Kemer’de et balık restaurantları var ama bir Sushi eksiği vardı. Bu eksikliği görerek burayı Sushi restaurantı yapmaya karar verdik. Uzun araştırmalar sonrasında da ustamızı Azerbaycan Bakü’den getirdik. Çok genç ve çok yetenekli. Ürettiği Sushiler de büyük beğeni alıyor. Herkesi bekliyoruz” dedi.
Halil ÖNCÜ (KEMER) - Qualista markası ile Kemer’de kaliteli bir hizmet sunan İş İnsanı İsmail Kıyar ve ortakları Kemer Marina’da ‘AİA Sushi Sea Food’ u hizmete soktu.

Kemer Marinada yapılan açılışa, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye meclis üyeleri Hasan Ali Acar ile Mustafa Tıraş, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ve davetliler katıldı.

Kaymakam Gemici, Belediye Başkanı Topaloğlu ve CHP İl Başkanı Cengiz, açılış kurdelesini keserek İsmail Kıyar ve ortaklarına hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, iş insanı İsmail Kıyar ve ortaklarının açtığı işletmenin Kemer'e hayırlı olsun temennisinde bulundu.Başkan Topaloğlu “ İsmail Bey düzgün bir esnaf arkadaşımız. Kemer’e de artısı olan bir arkadaşımız. Bugün de restauranlatlarına yeni bir restaurant ekledi. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz. “dedi.

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ile Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) yönetim kurulu üyesi de olan iş insanı Kıyar ise açılışa katılan protokol üyelerine teşekkür etti. AİA Sushi Sea Food’un sahibi İsmail Kıyar yaptığı açıklamasında “Ayışığı koyunda Qualista Beach ve Kemer Marina’da Qualista Lounge restaurantlarını işletiyoruz. 2022 yılı yazına da yeni mekanımız ‘Aİa’ ile birlikte giriyoruz. Buranın temellerini geçen sezon sonu atmıştık. Üç dört aylık tadilat süreci sonrasında da misafirlere hizmete etmeye başladık. ‘Aİa’ ismi Yunanca’dan geliyor. Toprak ve kutsal anlamına geliyor. Oradan esinlendik. Burada Sushi ve deniz ürünleri olacak. Günlük taze deniz ürünleri, tezgahımızda olacak ve misafirimiz seçebilecek. Terazide tartılıp temizlenip istekleri doğrultusunda kendilerine sunulacak. Kemer’in Antalya’nın en güzel ilçesi olduğuna inanıyoruz. Yaptığımız bütün işlerde Kemer’e yakışacak, Kemer’in hak etiği değeri üretecek işyerlerini açmaya özen gösteriyoruz. Bu konudan elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Mekanımızın tasarımında da huzurlu ve dingin bir yer yaratmayı amaç edindik. Hemen yanımızda marina. Kemer’de et balık restaurantları var ama bir Sushi eksiği vardı. Bu eksikliği görerek burayı Sushi restaurantı yapmaya karar verdik. Uzun araştırmalar sonrasında da ustamızı Azerbaycan Bakü’den getirdik. Çok genç ve çok yetenekli. Ürettiği Sushiler de büyük beğeni alıyor. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.