KEMER'DE İKİ PROJEYE İLK KAZMA...

TURİZM 20.11.2021 - 13:07, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2091+ kez okundu.
 

KEMER'DE İKİ PROJEYE İLK KAZMA...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, turizmin önemli merkezlerinden biri olan Kemer’e kazandıracağı Kapalı Otopark ve Pazar Alanı Projesi’nde kazmayı vurdu.

Kemer’e adına yakışır bir meydanın ardından şimdi de modern bir pazar yeri ve otopark kazandıracak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı. İhalesi gerçekleştirilen, 3 bin metrekarelik alana inşa edilecek Kemer Kapalı Otopark ve Pazar Alanı Proje alanında hafriyat çalışmaları başladı. 3 BİN METREKARELİK ALAN Kemer’in önemli bir ihtiyacına cevap verecek proje kapsamında 3 bin metrekarelik alanın üzeri saç kenet kullanılarak kapatılarak, gölgelik ihtiyacı karşılanacak. Kemer Merkez Mahallesi 491. Sokak üzerinde hayata geçirilecek proje ile alanın hem kapalı pazar yeri hem de otopark olarak kullanılmasına imkan sağlanacak. 130 ARAÇLIK PARK YERİ Yapılacak çalışma ile alan, vatandaşların daha iyi hizmet alacağı bir yapıya dönüşecek. 158 pazar yeri alacak şekilde planlanan alan pazar olmadığı zamanlarda 130 araç park edebilecek şekilde düzenlenecek. Alanda ayrıca bisiklet ve motosiklet park alanları bulunacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, turizmin önemli merkezlerinden biri olan Kemer’e kazandıracağı Kapalı Otopark ve Pazar Alanı Projesi’nde kazmayı vurdu.
Kemer’e adına yakışır bir meydanın ardından şimdi de modern bir pazar yeri ve otopark kazandıracak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı. İhalesi gerçekleştirilen, 3 bin metrekarelik alana inşa edilecek Kemer Kapalı Otopark ve Pazar Alanı Proje alanında hafriyat çalışmaları başladı.
3 BİN METREKARELİK ALAN
Kemer’in önemli bir ihtiyacına cevap verecek proje kapsamında 3 bin metrekarelik alanın üzeri saç kenet kullanılarak kapatılarak, gölgelik ihtiyacı karşılanacak. Kemer Merkez Mahallesi 491. Sokak üzerinde hayata geçirilecek proje ile alanın hem kapalı pazar yeri hem de otopark olarak kullanılmasına imkan sağlanacak.
130 ARAÇLIK PARK YERİ
Yapılacak çalışma ile alan, vatandaşların daha iyi hizmet alacağı bir yapıya dönüşecek. 158 pazar yeri alacak şekilde planlanan alan pazar olmadığı zamanlarda 130 araç park edebilecek şekilde düzenlenecek. Alanda ayrıca bisiklet ve motosiklet park alanları bulunacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.