Kemer Bir Markaya Daha Kavuştu!

EKONOMİ 12.11.2021 - 21:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1614+ kez okundu.
 

Kemer Bir Markaya Daha Kavuştu!

Mokka Coffee Bistro Restaurant Kemer Şubesi, yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Mokka yeni ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile sektörde popüler mekanlar arasında yerini alacak yeni şubesini Kemer’de hizmete açtı. Kemer Cumhuriyet Meydanında açılan (Saat Kulesi) açılışına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyesi Ferhan Fidan, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Bölgemiz Her geçen gün markalaşma yolunda bir adım daha öne geçiyoruz. Rabbim hayırlı kazançlara vesile kılsın” dedi. Mokka Coffee Bistro Restaurant’ın Kemer şubesi ile sektörde farkındalık oluşturacağını ifade eden marka kurucusu Tuğçe Bakacak Mokka marka gücü, vizyonu ve birikimleri Kemer şubesi ile gözler önüne serildiğini söyledi. İç mekandaki konsept ayrıcalığı, seçkin menü çeşitliliği ve geniş ürün satış yelpazesi ile gıda ve içecek sektöründe fark oluşturuyor” dedi Kemer Mokka Coffee Bistro Restaurant yatırımcısı Korkmaz Gözetci, Kemer’de gerçekleştirdikleri yatırımdan ve böylesine kapsamlı bir mekanı Kemer halkına kavuşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, Mokka’yı Kemer halkının yanı sıra Turizme kavuşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Açılış kurdelesinin kesilmesi ve işletmenin gezilmesi ile devam eden tören, ikramlarla sona erdi.   Haber: Reşat Aydoğdu  
Mokka Coffee Bistro Restaurant Kemer Şubesi, yoğun bir katılımla hizmete açıldı.
Mokka yeni ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile sektörde popüler mekanlar arasında yerini alacak yeni şubesini Kemer’de hizmete açtı.
Kemer Cumhuriyet Meydanında açılan (Saat Kulesi) açılışına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyesi Ferhan Fidan, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Bölgemiz Her geçen gün markalaşma yolunda bir adım daha öne geçiyoruz. Rabbim hayırlı kazançlara vesile kılsın” dedi.
Mokka Coffee Bistro Restaurant’ın Kemer şubesi ile sektörde farkındalık oluşturacağını ifade eden marka kurucusu Tuğçe Bakacak Mokka marka gücü, vizyonu ve birikimleri Kemer şubesi ile gözler önüne serildiğini söyledi. İç mekandaki konsept ayrıcalığı, seçkin menü çeşitliliği ve geniş ürün satış yelpazesi ile gıda ve içecek sektöründe fark oluşturuyor” dedi
Kemer Mokka Coffee Bistro Restaurant yatırımcısı Korkmaz Gözetci, Kemer’de gerçekleştirdikleri yatırımdan ve böylesine kapsamlı bir mekanı Kemer halkına kavuşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, Mokka’yı Kemer halkının yanı sıra Turizme kavuşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Açılış kurdelesinin kesilmesi ve işletmenin gezilmesi ile devam eden tören, ikramlarla sona erdi.
 
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.